Last news in Fakti

10 Април, 2024 17:35 3 373 21

След две молби за развод жена беше жестоко убита с нож

  • жена-
  • убита-
  • нож-
  • плевен-
  • крими-
  • българия

Жертвата е била 6 пъти намушкана

След две молби за развод жена беше жестоко убита с нож - 1
Снимка: Shutterstock

Окръжна прокуратура - Плевен ръководи разследването по досъдебно производство за убийството на Д.М. ,на 42 г., от съпруга ѝ К.К., на 57 г. Сигналът за извършеното престъпление е подаден около 06.50 часа на 10.04.2024 година на телефон 112.

В началния етап на разследването е установено, че пострадалата Д.М. и К.К. са съжителствали съвместно от 2002 година, като от около 20 години живеели в Испания. През 2016 година те сключили граждански брак. Към края на 2023 година Д.М. се завърнала в България, заедно с двете им деца. Жената два пъти подавала молби за развод до районния съд, които впоследствие оттегляла. В началото на 2024 година Д.М. подала молба до районния съд за издаване на заповед за защита от домашно насилие. Малко по-късно тя оттеглила молбата, като издадената заповед за незабавна защита била обезсилена и делото било прекратено.

До момента на инцидента двамата съпрузи, заедно с двете им деца, живеели в къща, стопанисвана и обитавана от родителите на Д.М. Сутринта на 10.04.2024 година майката на жертвата намерила тялото ѝ в семейната спалня. При извършения оглед по тялото на Д.М. са констатирани шест прободни рани във врата, в мишницата и в гърба. В същата стая, където е открит трупът на Д.М., е намерен и нож, с който според първоначалната версия се предполага, че е извършено престъплението.

По-късно е намерено тялото на самообесилия се К.К. в къща, която той бил закупил преди месеци. По делото се проверяват различни версии относно мотивите, условията и способите и средствата за извършване на деянията, като предстои да се извършат допълнителни огледи на местопроизшествие, разпити на свидетели, да се назначат експертизи и да се съберат и други доказателства за установяване на причините, довели до извършеното престъпление.

Действията по разследването продължава под ръководството на Окръжна прокуратура-Плевен от разследващ полицай от ОД на МВР-Плевен, съобщиха от пресцентъра на Апелативна прокуратура - Велико Търново.


Поставете оценка:
Оценка 1.6 от 13 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ХАХАХА

    16 28 Отговор
    И какво е това заглавие " след 2 молби за развод жена беше жестоко убита с нож " . Ами тя си е знаела как ще завършат нещата ,какво толкова има . Кой каквото си направи цяло село не може да му направи.

    Коментиран от #6

  • 2 Госあ

    32 4 Отговор
    Тц тц тц откъде тоя хъс и злоба в тези хорица бе….

    Коментиран от #3

  • 3 Русофилите са така!

    18 15 Отговор

    До коментар #2 от "Госあ":

    Наистина откъде!?

    Коментиран от #4, #7

  • 4 Е, откъде,

    8 11 Отговор

    До коментар #3 от "Русофилите са така!":

    от РТ1, Соловьов и другите дронове...
  • 5 Деси маникюристката от Лом

    25 1 Отговор
    В циганския кoптор Чарвен бряг това е традиция да се убива, коли, беси, лъже, маже...

    Коментиран от #16

  • 6 Сила

    8 6 Отговор

    До коментар #1 от "ХАХАХА":

    Пътеката на войната..... При команчите е така, на лов за скалпове
  • 7 Госあ

    8 11 Отговор

    До коментар #3 от "Русофилите са така!":

    По скоро е от чувството за собствена значимост и животинските нагони които запада насажда. Но при животните такива сцени са изключително редки при партньори с потомство….
  • 8 Йух

    8 8 Отговор
    Верно бе, сигурно е гледал забранена руска пропаганда в иЗпаниа и тукана.
  • 9 Сев

    22 8 Отговор
    Сериозно почвам да се питам, КАКВО СЕ СЛУЧИ В БЪЛГАРИЯ ?????????? НАРОДЪТ Е ИЗПЕРКАЛ НАПЪЛНО !!! ДАЛИ БЪЛГАРИЯ НЕ СЕ ОБЛЪЧВА ИЛИ НАИСТИНА ПРЪСКАТ С ХИМИЧЕСКИ СУБСТАНЦИИ.......... ПРЕДИ 1990 БЪЛГАРИТЕ БЯХМЕ ДРУГИ - НОЕМАЛНИ, ИНТЕЛИГЕНТНИ, ЧЕСТНИ.....

    Коментиран от #11, #12, #18

  • 10 Така е

    11 0 Отговор
    Родната полиция по предположения не работи! На нея и трябва труп и като се разлюти Шерлок и Еркюл могат им завиди на уменията, дедуктивните способности и отдадеността! Жалко поредната жертва на корупцията в България! Нека Господ има милост към децата й!
  • 11 Корупцията е язвата

    11 0 Отговор

    До коментар #9 от "Сев":

    На всяко общество. На много хора им се разминава всичко. Това е примера, който масово българина получава и иска да подражава.
  • 12 Така е

    2 4 Отговор

    До коментар #9 от "Сев":

    гьот.облъчен си от чернобила на твоите бльятушки
  • 13 Масонска ложа "Ориент НАТО"

    0 3 Отговор
    Путин е виновен.
  • 14 Ккк

    1 1 Отговор
    Пак цигани
  • 15 Ккк

    1 1 Отговор
    Минус един циганин
  • 16 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 17 Империята отвръща на удараа🤣🤣

    4 6 Отговор
    Женския тормоз води до това..съвместното съжителство с жена винаги води до челен сблъсък с влака🤣🤣🤣🤣

    Коментиран от #19

  • 18 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 19 Трифонов

    2 2 Отговор

    До коментар #17 от "Империята отвръща на удараа🤣🤣":

    Даже и не подозираш колко си прав. Мъжете и жените не са създадени да живеят заедно. Ние сме полигамен биологичен вид и както е при повечето бозайници, мъжкият и женският екземпляр е предвидено да са заедно само в размножителните периоди от по няколко дни в годината. През останалото време - всеки си живее отделно. Жените решават дали, кога и колко деца да имат. Избират си мъжки и ако той се съгласи, опложда и ако са се разбрали така, плаща издръжка за каквато са се договорили преди това до навършване пълнолетие на детето. Ако са се разбрали и ако мъжът иска - поддържа отношения с детето. "Националната държава", като основна форма на организация на човешкото общество и "моногамното семейство, състоящо се от мъжки и женски индивид", като основна клетка на обществото, са сбъркани формули, несъобразени със спецификите на биологичния ни вид, заложени от природата. По тази причина, до 1900 година човечеството наброяваше 1 млрд. души, а след това, за само някакви си 123 години, станахме близо 9 млрд. Семейство... с по 5, 7, 9 деца. Включитолно семейства на сиромаси, които за себе си не могат да се грижат, ги набройкали 10 парчета. Защо!? Защото националната държава го стимулираше. По вскякакъв начин, вкл. чрез религията - "Плодете се, населете тая земя!" Защото на узурпиралия властта бай ..., му трябват войници, за да си го мери със съседния бай ... И така, до днес. От война във война и налице - 9 млрд. души. Всички проблеми днес, вкл. екологичните, се коренят в
  • 20 Трифонов

    1 1 Отговор
    ... в числеността на полулацията ни.
  • 21 Име

    1 0 Отговор
    Испанска връзка!