Last news in Fakti

11 Април, 2024 16:55 2 468 7

Убийство в Ловеч, задържаха сина на жертвата

  • убийство-
  • ловеч

На 10 април, около 14:00 ч, в районното управление е получен сигнал от 70-годишен мъж, че негов близък родственик най-вероятно е мъртъв в дома си

Убийство в Ловеч, задържаха сина на жертвата - 1
Снимка: shutterstock

Полицията в Ловеч е задържала 47-годишен мъж, след като 72-годишният му баща е намерен мъртъв в дома си. Това съобщиха от Областната дирекция на МВР.

На 10 април, около 14:00 ч, в районното управление е получен сигнал от 70-годишен мъж, че негов близък родственик най-вероятно е мъртъв в дома си. Адресът в Ловеч незабавно е посетен от екип на полицията. В апартамента е установен 47-годишен мъж в нетрезво състояние, както и трупът на 72-годишния му баща. Последвал е оглед на местопроизшествието, при който са установени травматични увреждания по тялото на мъжа и предстои да бъде извършена аутопсия, която да установи точната причина за смъртта.

По случая е образувано досъдебно производство, а 47-годишният мъж е задържан за срок до 24 часа в РУ Ловеч за установяване на съпричастността му към случая.

От Окръжната прокуратура в Ловеч съобщиха, че днес с постановление на наблюдаващия прокурор му е наложена мярка „задържане под стража“ за срок до 72 часа.

Работа по досъдебното производство продължава.


Поставете оценка:
Оценка 1.8 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Уевски

    4 2 Отговор
    Убийците все край Ловеч ги задържат, някаква традиция

    Коментиран от #3, #5, #7

  • 2 Град Козлодуй

    2 3 Отговор
    Отца убиец
  • 3 май ка ти

    3 2 Отговор

    До коментар #1 от "Уевски":

    бая семка zaдържаше
  • 4 Тодов Славков - Циганин Яшарски

    8 3 Отговор
    Нека позная Путин е виновен.
  • 5 Любопитен

    2 2 Отговор

    До коментар #1 от "Уевски":

    Убийци има навсякъде
  • 6 12354

    7 2 Отговор
    ИМАШЕ ПРИ бай тошо смъртна присъда ЗА УБИЙСТВО
  • 7 хммм

    3 2 Отговор

    До коментар #1 от "Уевски":

    ЗАщото убийците са от Ловеч.