Last news in Fakti

28 Февруари, 2014 21:08 3 022 5

36-годишен се застреля случайно

  • стрелба-
  • сащ-
  • оръжие

Жител на Мичигън (САЩ) се застреля, докато показваше на приятелката си как безопасно да използва пистолет. Мъжът, чиято възраст е 36 години, разполагал с три пистолета. Всички те били заредени. Той обяснил на приятелката си, че в определена позиция оръжията са безопасни. За да докаже това нагледно, ги допирал до главата си и натискал спусъка. Една от демонстрациите се оказала фатална.

Момичето разказало на полицията, че през целия ден, преди трагичния инцидентът мъжът е пил и това също е повлияло за трагедията.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Красимир Димитров

    1 0 Отговор
    Празна пушка един път гърми!
  • 2 Хрисофор Карамфилов

    1 0 Отговор
    Обяснявал и е мерките за безопастност ,и нагледно и е показал какво не трябва да прави.
  • 3 Румен Янев

    3 2 Отговор
    Всички хамериканци да вземат пример от него ! Хвала ! Герой !
  • 4 Румен Янев

    2 1 Отговор
    Ти който ми сложи минусчето с какво си благодарен на хамериканците ? С храната която консумираш с безбройни Е - та и се тровиш ? С това че подражавайки им бледо лежиш в неделя насред Борисовата градина в тревата ли ? И изкривеното си мислене и липсата на ценности които те ти наложиха ? А като погледнеш в небето и видиш една решетка оставета от кемтрейлските им самолети радваш ли се ? ... Да ти изброявам ли още ????

    Коментиран от #5

  • 5 The Bear

    1 0 Отговор

    До коментар #4 от "Румен Янев":

    Не се впрягай на минуси! Аз например ти поставих +, щот не мога 100 наведнъж. Всеки минус на такова изказване е доказателство за успеха на пагубната "хамериканщина" - промит мозък, ниво - биологична единица, наличие на лична карта и право на глас - добро оръжие в измислената от тях система. Последните изследвания показват, че ако всички хора по света консумират (общо казано) с такова темпо, с каквото го правят Американците, ресурсите на планетата ще свършат след около 6 години. За това и съвсем логично Америка взима мерки до последователно "хуманно" намаляне на числеността на населението на земята с добре измислени и режисирани сценарии по различните точки на света..... Мразя Америка! Да живеят разумът и природата!