Last news in Fakti

7 Май, 2014 16:49 6 058 3

Жена загина при катастрофа в такси

  • жена-
  • загина-
  • катастрофа-
  • такси

Има и други ранени

Жена загина при катастрофа в такси - 1
Снимка: БТА

Снощи в 19,10 часа на кръстовището на булевард „Раковски” и улица „Дунав” в Хасково е станала катастрофа между таксиметров автомобил Skoda, управляван от 38-годишен хасковлия, лек автомобил Honda Civic, шофиран от 21-годишен младеж от града и лек автомобил Honda Accord с водач 23-годишен младеж.

Водачът на таксито, при маневра завой на ляво към улица „Дунав” не е осигурил предимство на насрещно движещият се Civic, който се врязва в таксиметровия, а в неговия се охлузва леко Accord - a.

В следствие на удара е пострадала возещата се отзад в таксито 57-годишна хасковлийка, която в 19,45 часа е починала по време на приложена реанимация в СОМБАЛ-Хасково.

Водачът на таксито е с комоцио, счупване на израстък на 2 ломбални прешлена, без опасност за живота. Водачът на Civic-а е с натъртване в областта на гърдите и охлузни рани по ръцете, прегледан и освободен за домашно лечение. Возещото се в Sivik-a 19-годишно момче е с болки в гръдната област, прегледан и освободен. Образувано е досъдебно производство.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Фикри Ферадов

    1 0 Отговор
    Honda Sivik-Civic
    Honda Akord-Accord

    Коментиран от #3

  • 2 Христо Христов

    1 0 Отговор
    Миг невнимание - цял живот страдание!
  • 3 Борислав Георгиев

    1 0 Отговор

    До коментар #1 от "Фикри Ферадов":

    ломбални = лумбални