Last news in Fakti

14 Септември, 2011 16:23 2 635 0

Камен Донев поема Сатирата

  • камен донев-
  • сатирата
Камен Донев поема Сатирата - 1
Камен Донев в спектакъла "Четири чифта пагони"

Популярният актьор, режисьор и драматург Камен Донев от 1 септември е главен художествен ръководител на Сатиричния театър. Основните му задължения са свързани с репертоара на трупата, съобщи Информационна агенция Стандарт.

Сезонът в Сатирата ще бъде открит в столицата на 26 септември със спектакъла на Камен Донев "Възгледите на един учител за народното творчество".

Преди това трупата ще излезе на сцената на читалище "Съгласие" в Каварна. На 19 септември от 19,00 часа там ще се играе "Детектор на лъжата" с участието на Павел Поппандов, Филип Трифонов и Албена Колева. В Каварна ще бъде отбелязан и юбилеят на Павел Поппандов, който на 18 септември навършва 65 години.
 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА