Last news in Fakti

30 Декември, 2015 22:00 4 379 2

"Моторхед" приключват със смъртта на Леми Килмистър

  • моторхед-
  • приключват-
  • леми килмистър-
  • леми

Това обяви барабанистът на групата Майки Дий

"Моторхед" приключват със смъртта на Леми Килмистър - 1
Снимка: БТА/AP

Барабанистът на рок групата „Моторхед“ Майки Дий обяви, че групата прекратява съществуването си след смъртта на нейния вокалист Леми Килмистър, съобщи „Дейли Стар“.

„Леми беше „Моторхед“. Бандата обаче ще живее в спомените на мнозина. Няма да правим повече турнета. Няма да има и повече записи. Марката обаче ще оцелее, а Леми ще живее в сърцата на всички ни.“, заяви Дий.

Барабанистът допълни още, че Килмистър се е чувствал много изморен в края на последното европейско турне на групата. Той почина само 2 дни след като бе диагностициран с агресивна форма на рак. Всъщност лекарите казали, на Леми, че му остават два месеца живот. Той обаче почина дни след диагнозата.

„Невероятно е, че Леми успя да завърши турнето в Европа. Невероятно е дори, че успя да свири. Това беше само преди 20 дни“, допълва Дий.

 

 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Motörhead

    2 0 Отговор
    Ian Fraser "Lemmy" Kilmister

    Господин Стойчев след като пишете статии за такъв известен човек дал много на хеви метъла поне си направете труда да му напишете правилно името.
    Един по един си отиват великите от златното поколение на тази музика.Жалко,че не се виждат достойни заместници.

    Почивай в мир Леми !
  • 2 тошибиян

    0 0 Отговор
    Има достоен заместник на лени килминистър и това е жъстин бийбър