Last news in Fakti

1 Септември, 2016 10:47 1 429 1

Лили Иванова купи първите 5 билета за „Котките“

  • мюзикъл-
  • котките-
  • лили иванова
Лили Иванова купи първите 5 билета за „Котките“ - 1

Ден след обявяването на първото гостуване у нас на най-популярния мюзикъл в света „Котките“, изненадващо за организатора АРТ БГ, най-голям ценител на представлението се оказа естрадната ни прима Лили Иванова. Тя се обади в офиса на компанията, за да резервира и закупи 5 билета, още преди събитието официално да влезе в продажба, съобщиха организаторите.

Това вече се случва от днес, 1 септември, 10 ч. - всеки може да вземе своя билет за оригиналната продукция от Бродуей и за двете обявени дати: 11 и 12 май 2017 г.

Най-бързите фенове могат да се възползват от промоционална цена с 10 лв. отстъпка за първите 300 билета.

Лавинообразен интерес предизвика представянето на оригиналния бродуейски мюзикъл „Котките“ още с анонсирането си на специална прес конференция преди два дни, в Националния дворец на културата.  С огромна радост посрещнаха новината както медиите, така и публиката.

Само час след пускането на официално събитие за спектакъла във Фейсбук,  то регистрира над 2000 заинтересовани, а към днешна дата общия брой показали интерес към събитието е над 5000 човека.

Мюзикълът „Котките“ на Андрю Лойд Уебър ще бъде игран на 11 и 12 май в зала 1 на НДК като част от честванията по случай 35-годишнината на Националния дворец на културата  в рамките на пролетния фестивал Салон на изкуствата.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 незнайко

    0 0 Отговор
    Няма по лошо нещо, от добрата реклама, за нещо "което води света напред в техническо отношение" като КОТКИТЕ.