Last news in Fakti

13 Март, 2017 19:23 3 483 1

Ридли Скот връща Ръсел Кроу от мъртвите

  • ридли скот-
  • гладиатор-
  • продължение-
  • ръсел кроу

Режисьорът ще снима продължение на филма Гладиатор

Ридли Скот връща Ръсел Кроу от мъртвите - 1

Световноизвестният британски режисьор Ридли Скот смята да снима продължение на хитовия филма "Гладиатор". Фактът, че такъв блокбастър ще има продължение не е толкова изненадващ, колкото идеята на Скот да върне към живот загиналия в първия филм главен герой, съобщава Контактмюзик.

"Знам как да го върна ... има начин да го възкреся", заявява Скот.

Големият успех, който пожъна с първия филм от 2000 година, в който Ръсел Кроу се превъплъти в образа на Максимус Децимус Меридиус, е накарал режисьорът да помисли за продължение на историята.

Скот възнамерява отново да покани Кроу за главната роля.

"Ръсел много малко се промени през последните 17 години, така че лесно ще влезе отново в ролята", обяснява Ридли Скот.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Скорпион29

    14 7 Отговор
    Да ще му прелеят кръв после ще го интобират ще изпадне в кома за около 1500 години и като се събуди ще осъзнае че от малък е вампир социопат който мрази еноти.