Last news in Fakti

28 Март, 2017 01:16 1 961 1

Рок чудовища оживяват на големия екран (ВИДЕО)

  • motley crue-
  • мотли крю-
  • томи лий-
  • винс нийл-
  • ники сикс-
  • мик марс

Холивудски продуценти подготвят филм за бандата Motley Crue

Рок чудовища оживяват на големия екран (ВИДЕО) - 1
Снимка: БТА/АР

Бившите членове на рок бандата Motley crue водят преговори, за да може биографичната книга "Мръсотията: Признанията на най-известната рок група в света" да бъде адаптирана за големия екран, съобщи "Контактмюзик".

Винс Нийл (вокал), Ники Сикс (бас), Томи Лий (барабани) и Мик Марс (китара) напуснаха бандата след участието й в концерт на 31 декември 2015 г. Сега историята на "лошите момчета" от Ел Ей е на път да бъде претворена в пълнометражен филм.

Слухове за адаптиране на историята на бандата на големия екран се носят в Холивуд от повече от 10 години. Преди време беше оповестено, че от компанията "Фоукъс фийчърс" са се заели с осъществяване на проекта, но това не се случи.

Сега шефове на "Нетфликс" изглеждат сериозно ангажирани със заснемането на филма. Лентата ще бъде режисирана от Джеф Тремейн, човекът зад филмовата поредица "Кретените". Не е ясно дали звездата от въпросната поредица Джони Ноксвил ще се превъплъти в образа на Сикс във филма.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 щщщщщ

    0 3 Отговор
    Известни и харесвани но само в Щатите.Блудкава група със хитове броящи се на 1та ръка.Използваха движението рошав и парцалив на сцената и хоп......мега група.