Last news in Fakti

10 Април, 2017 04:31 1 388 0

Helloween обещават лудо шоу в София (ВИДЕО)

  • halloween-
  • хелоуин-
  • концерт-
  • шоу

Бандата пристига у нас в оригиналния си състав 

Helloween обещават лудо шоу в София (ВИДЕО) - 1

Германската метъл група Helloween пристига у нас в оригиналния си състав за концерт на 14 декември в София, съобщават организаторите.

Музикантите включиха България в своето световно турне - "Pumpkins United". На една сцена отново ще се качат емблематичните бивши членове - китариста Кай Хансен и вокала Михаел Киске. Общо пред публиката ще излязат седем музиканти - включително настоящия певец Анди Дерис и китариста Саша Герстнер.

"Изключително сме щастливи, че можем да предложим това преживяване на българските фенове. За първи път ще имаме шанса да видим тази група в оригиналния й състав, което не се е случвало над 20 години. Подготвяме и още една изненада за феновете на рок музиката в България", споделят организаторите от "Bulgarian Live Music".

Helloween обещават лудо шоу в София (ВИДЕО)

Идеята за това турне се ражда през 2015 г., когато групата стига до извода, че е време за нова глава в славната им история. То ще започне на 28 октомври в Бразилия и ще мине през Латинска Америка, Европа, Азия и САЩ. Очакват се много изненади и близо три часа музика с най-големите хитове на групата.

Първите 200 билета за концерта у нас са на промоционална цена от 50 лева /правостоящи/, след това регулярните ще са 60 лева /правостоящи/ и 70 и 80 лева за седящи места.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА