Last news in Fakti

9 Май, 2017 01:13 1 809 0

Правят продължение на "Неуязвимият"

  • неуязвимият-
  • м найт шамаялан-
  • продължение

Филмът ще е продължение и на "На парчета"

Правят продължение на "Неуязвимият" - 1

Режисьорът М. Найт Шаямалан обяви, че ще заснеме един филм, който ще е продължение едновременно на „Неуязвимият“ и „На парчета“, съобщи „Гардиън“.

„Неуязвимият“ излезе през 2000 г. и главната роля в него се изпълняваше от Брус Уилис. В него той играеше обикновен мъж, който притежава огромна физическа сила и се колебае, дали да се превърне в герой.

„На парчета“ излезе през тази година и главната роля в него се изпълнява от Джеймс Макавой. В него се разказва за насилник, в чиято глава живеят 24 различни души.

Новата лента ще се казва „Стъкло“. В нея най-вероятно ще бъдат преплетени историите на двамата герои.

„Ще правя филм с „Неуязвимият“ и „На парчета“ в едно. Винаги съм мечтал да свържа двата филма“, заяви Шаямалан в Twitter.

Очаква се новият филм да излезе през 2019 г.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА