729 0

The Prodigy издават нов албум догодина (ВИДЕО)

Последният им издаден диск е "The Day Is My Enemy" от 2015 година

Анатоли Стайков

Групата The Prodigy подписа договор за нов албум с британската звукозаписна компания BMG, съобщи Contactmusic. Дискът ще излезе през 2018 година.

Изпълнителите на хита "Firestarter" Лиъм Хаулет, Кийт Флинт и Максим са развълнувани, че се присъединяват към лейбъла на звезда, като Кайли Миноуг. Те нямат търпение да започнат работа по албума. Предишната им издадена тава е "The Day Is My Enemy" от 2015 година.

The Prodigy са една от групите, които имат собствено звучене и с основание могат да твърдят, че са сред архитектите на съвременната музика. Радостни сме, че имаме възможността да издадем един от несъмнено най-важните записи за 2018 година", каза изпълнителният вицепрезидент Корда Маршъл от BMG.

В новия албум триото ще предложи на феновете "яростно" звучене. Лиъм каза, че не е планирал толкова тежки парчета, но просто е трябвало да изрази емоциите си.

Великобритания


Още по темата

 • The Prodigy отново са на върха (ВИДЕО)

  The Prodigy отново са на върха (ВИДЕО)

  The Prodigy оглавиха за седми път британската класация за албуми с "The Tourist", съобщи АР. Това е седмият студиен албум на групата. За ...
  12.11.2018
  2 524
  7

Напиши коментар:


Публикувай