Last news in Fakti

17 Декември, 2017 23:59 1 189 2

Изложба „Русия през погледа на българите“

  • русия-
  • изложба-
  • българи

Те представят най-различни краища на Русия

Изложба „Русия през погледа на българите“ - 1
Снимка: Туитър/Посолство на Русия

В посолството на Русия в България ще се състои тържествено откриване на изложба "Русия през очите на българите". Това съобщиха от пресслужбата на дипломатическата мисия.

Работите, представени в експозицията, бяха избрани благодарение на конкурс, организиран от посолството през октомври тази година.

Те представят най-различни краища на Русия така, както ги видяха българите, посетили страната ни.

Изложбата ще бъде открита от посланика на Русия в България Анатолий Макаров. Също така са поканени авторите на победилите снимки, представители на неправителствени организации и медии.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Kcanibа

    1 7 Отговор
    Опааа,прочетох Русия,и почвам да хуля:партенки,ватенки,водка,пияна нация,империя на злото и тем подобни,но затова ми плащат в долари да имам да папкам и ,аз да си купя водка щото съм домашен алкохолик и немога друго да работя!
  • 2 Янки

    5 2 Отговор
    Господ на небето,Русия на земята!!!