Last news in Fakti

4 Март, 2018 00:00 2 625 0

Гари Олдман се завръща към Чърчил

  • уинстън чърчил-
  • филм-
  • гари олдман

Актьорът с нови проекти свързани с бившия британски премиер

Актьорът Гари Олдман обмисля да се завърне в ролята на Уинстън Чърчил, съобщи Holywood Reporter.

Олдман пресъздаде Чърчил във филма „Най-мрачният час“. За ролята си той вече спечели „Златен глобус“ и е считан за фаворит за „Оскар“.

Сега той разглежда възможността за адаптация на разказа на Чърчил „Сънят“. Актьорът възнамерява да представи разказа в пиеса и да се завърне на сцената за първи път от 20 години.

В същото време Олдман признава, че е имал разговори за нов филм за Чърчил. Той ще се върти около мирната конференция в Ялта.

„Възможно е да има и продължение. Историята за конференцията в Ялта и срещата със Сталин и Рузвелт може да е наистина интересна“, заяви Олдман.

Все пак той признава, че на този етап това са идеи в процес на развитие. Все пак Олдман има интерес към ролите.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА