Last news in Fakti

25 Март, 2018 01:31 5 158 4

Холивудски секссимвол смени амплоато (СНИМКИ)

  • дарил хана-
  • харви уайнстийн-
  • холивуд-
  • режисьор

Актрисата Дарил Хана дебютира на режисьорския стол

Холивудски секссимвол смени амплоато (СНИМКИ) - 1
Снимки: БТА/АР

Актрисата Дарил Хана, известна с ролите си във филми като "Плясък", "Блейд Рънър", "Уолстрийт" и "Убий Бил", дебютира като режисьор, предаде Reuters.

Дебютът на 57-годишната актриса - фентъзи уестърнът "Парадокс" с участието на музикални звезди от ранга на Нийл Йънг и Уили Нелсън, беше показан премиерно на фестивала "Саут бай Саутуест" в Остин, щата Тексас.

Холивудски секссимвол смени амплоато (СНИМКИ)

В интервю през последния фестивален ден Хана сподели, че филмът "Парадокс" е издържан в "духа на забавното".

Актрисата не пропусна да засегне и горещите теми на изминалите няколко месеца - обвиненията в сексуални посегателства, отправени към редица влиятелни мъже в Холивуд, и неравноправието на жените във филмовата индустрия.

"Добре е, че хората поне започнаха да говорят за този проблем, който трябва да бъде разрешен", сподели Дарил, визирайки скандала.

Актрисата е сред десетките жени, обвинили влиятелния продуцент Харви Уайнстийн в сексуален тормоз. Хана смята също, че застоят в актьорската й кариера до известна степен се дължи на намесата на продуцента, чиито нежелани аванси е отхвърлила.

Холивудски секссимвол смени амплоато (СНИМКИ)

Дарил Хана говори също и за неравноправието, с което се сблъскват жените във филмовата индустрия. Актрисата отбеляза, че за тях продължава да е трудно да получават финансиране, както и да бъдат вземани насериозно.

"Филмовата индустрия напомня за патриархална система, но вече се усеща разклащане на основите й", заяви актрисата.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 vasik atanasova

    10 2 Отговор
    като млада беше секси
  • 2 Гад

    9 4 Отговор
    И ката млада си беше тип кобила
  • 3 ААА

    7 3 Отговор
    Старост-нерадост.
  • 4 зомпи

    1 2 Отговор
    стара чанта мачкан лак