Last news in Fakti

17 Април, 2018 09:27 2 108 2

Чудовищен рекорд за великия Спилбърг (ВИДЕО)

  • стивън спилбърг-
  • челюсти

Негови филми събраха повече от 10 милиарда приходи в бокс-офиса

Чудовищен рекорд за великия Спилбърг (ВИДЕО) - 1
Снимки: БТА/АР

Стивън Спилбърг е първият режисьор в света, чиито филми прехвърлиха прага на 10 милиарда долара приходи в бокс-офиса, съобщава Contactmusic.

Неговата най-нова кинотворба "Играч първи, приготви се" се представи много добре, като реализира 114 милиона долара от продажба на билети. Това е седемнадесетата му по касов успех лента.

Най-преките конкуренти на Спилбърг в тази класация са със значително по-скромни постижения.

Режисьорите Питър Джаксън, Майкъл Бей и Джеймс Камерън са постигнали в кариерата си приходи от бокс офиса за всичките си творби някъде около 6 милиарда долара всеки.

Чудовищен рекорд за великия Спилбърг (ВИДЕО)

Въпреки феноменалните си успехи с ленти като "Челюсти", "Извънземното" "Индиана Джоунс" "Джурасик парк" и др. Стивън Спилбърг никога не се главозамайва от предишните си успехи.

Седемдесет и една годишният режисьор бил горд от постигнатото, но нищо повече. Той винаги се фокусирал върху следващия си проект, който бил най-важният за него.

Спилбърг довери, че един от най-важните филми в неговата кариера бил "Челюсти". Финансовият успех на лентата му дал свободата да работи над продукции, които са му близки до сърцето.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Генерал

    15 0 Отговор
    Най добрия
  • 2 гост

    6 0 Отговор
    Точно казано: финансовата свобода дава възможност да се занимаваш с това, което ти е на сърце, а не с това, което ще ти плати сметките. Малко са хората, които могат да се отърсят от финансовото преме и въпреки недоимък да успеят да се занимават с любима дейност, а не с наложителна такава. Браво, страхотни филми е направил, още си гледам Челюсти и Джурасик Парк.