1 054 5

Приеха млада българка в един от най-престижните университети за кино

Ана Дамаскова е сред 24-те одобрени души

Приеха млада българка в един от най-престижните университети за кино
Константин Карагьозов

Млада българка е приета в един от най-престижните университети за кино в САЩ.

Сред стотици кандидати от цял свят, Ана Дамаскова попада в списъка на одобрените 24 студенти тази година и е първата българка, която ще учи по продуцентската програма.

За да започне образованието си там обаче са нужни средства, за които тя има малко време да събере, споделя Bulgaria ON AIR.

България


Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • 1885
  Отговор
  1 13:38  06.06.18
  Ами какво чакате от телевизията, дайте и парите, нали сте богати!
 • щрос
  Отговор
  2 13:43  06.06.18
  И на какво се надява без парички???? Да стои в тях да ражда деца и да готви на мъжа си мусака. На всички им събираме пари отиват да учат после се връщат но вече ходят 20-30 см над земята и ръсят акъл. Или пък ААААААААААААААААААА ами, че Вие сте незначителни или стандартното селяндури.

  Коментиран от #3

 • 353
  Отговор
  3 13:50  06.06.18

  До коментар #2 от "щрос":

  Внимавай само да не се пръснеш по шевовете от завист и злоба.
 • ХАСАН
  Отговор
  4 21:24  06.06.18
  Браво на момичето! Успех! И оня евреин продуцент го тикнаха ,няма от какво да се страхува
 • гост
  Отговор
  5 12:46  08.06.18
  Да кандидатства за студентски заем. 40х.долара са много пари (събрала е 1500долара), а се казва, че й трябват само, за да започне, не пише дали това е годишната й издръжка и колко пари й трябват за целия период на следване. В САЩ всяко училище струва различна сума, но ситуацията е решена със студентски заем, който покрива годишната издръжка и след завършване се изплаща от студента. В Германия има опцията при висок успех да се изплаща част от заема, един вид като поощрение. У нас преди 10г. беше така, че ти дават заем на 9%, но ти трябват родителите като гаранти, а самите родители получават заем на 6%, което прави безсмислено кихането на толкова пари в касата на банката. На всичкото отгоре никъде няма такива високи лихви по кредитите за студенти и никъде не започват да начисляват лихви по време на следването само у нас.

Напиши коментар:


Публикувай