Last news in Fakti

9 Юли, 2018 01:30 1 818 3

Ще видим филм по "Семейство Сопрано"

  • сериал-
  • семейство сопрано-
  • филм

Лентата ще разгледа предисторията на сериала

От HBO ще продуцират филм по сериала „Семейство сопрано“, съобщи Movie Web.

Сериалът е считан за един от най-добрите на всички времена. Той проследява семейния живот на мафиотска фамилия в Ню Джърси.

Филмът ще проследи началото на престъпната фамилия през 60-те години на миналия век. За режисьор на лентата е избран Алън Тейлър. Той е режисирал няколко епизода от сериала.

В момента се работи по сценария. Очаква се скоро да бъде избран и актьорски състав.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 The best

    10 0 Отговор
    Най-добрият сериал на всички времена!Без Джеймс Гандолфини,филма просто няма да е същия.Жалко,че вече не се правят такива сериали.
  • 2 The best of the best

    7 0 Отговор
    Най-добрия сериал е наистина и аз съм на същото мнение.
  • 3 Илиян

    0 0 Отговор
    В момента го гледам по НВО GO....до 5 сезон съм......препоръчвам го на всеки който харесва филми с подобна тематика!! До коментар 1: За съжаление си прав,че без Гандолфини няма да е същия