Last news in Fakti

20 Юли, 2018 21:30 931 3

В Пловдив дариха книги

  • книги-
  • северен-
  • пловдив-
  • ральо ралев
В Пловдив дариха книги - 1

Стотици книги на различна тематика, събрани от граждани и служители, дариха лично кметът на район „Северен” инж. Ральо Ралев и заместник-кметът Лариса Кътова на библиотеката при народно читалище „Георги Търнев” в гр. Пловдив. Това е поредната благотворителна инициатива, осъществена от администрацията на район „Северен” – този път тя е свързана с книгите и завръщащото се желание на хората да четат.

Служителите на читалището в „Северен” приеха с благодарност направения жест и с интерес разгледаха новите попълнения от класическа, криминална, приключенска, старобългарска, художествена и детска литература.

„Книгите са богатство, а по този начин всяка от тях ще достигне до по-голям брой читатели” – коментира инж. Ралев.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Паток

    1 1 Отговор
    Да вземе да направи нещо за най мизерния квартал, на който е кмет, не да се занимава с глупости и да хрантути неграмотни илитерати, гъзогербооблизващи се! Трийте, че се изнервям!
  • 2 Кълвач

    1 0 Отговор
    Венци, не става ясно, доброволно ли са събрани книгите, от гражданите и служителите, за да могат кмета и подгъзниците му да ги дарят, или е имало малце кьотек??? Ама ти си взе кинтите и не те вълнува тая работа, браво!
  • 3 сиганин

    1 0 Отговор
    кат дочите винетуто ша са издига в гербата бате.