Last news in Fakti

3 Август, 2018 15:24 1 694 1

Том Харди се сблъсква с тъмната си страна в нов трейлър на "Venom" (ВИДЕО)

  • том харди-
  • веном-
  • venom-
  • marvel

Том Харди е стар познайник на света на супер героите и комиксите за тях. Той изигра ролята на злосторника Бейн в третата част от поредицата за Батман - Черният рицар: Възраждане, така че е добре запознат със странния свят на злодеите.

Сега обаче Харди прескача от DC в Marvel, за да изиграе Еди Брок - журналист, чието разследване на експериментите на съмнителна компания, го води към извънземни проби, които ще го променят завинаги.

Преди 2 дни Sony пуснаха втори трейлър на Venom, за да ни приближат повече до героя на Харди, но и да ни запознаят с героя на Риз Ахмед - д-р Карлтън Дрейк.

Номинираната за Оскар актриса Мишел Уилямс също е част от актьорския състав. Тя ще изиграе Ан Уейнинг, възлюбената на Брок, с която той сключва брак в комикса, както и познатият на публиката Уди Харелсон, но неговата роля все още остава загадка.

В комикса Венъм е типичния зъл герой, а във филма няма да избяга далеч от същността си, заради което и рейтингът на лентата иска зрителите му да са над 17-годишни.

Носи се слух, че Том Холанд може да се появи във филма като обичания Питър Паркър (Спайдърмен), понеже Sony позволява появяването на герои от Marvel във филмите си.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.