Last news in Fakti

19 Ноември, 2018 12:20 6 805 6

Нежна революция в "Карибски пирати" (ВИДЕО)

  • дейзи ридли-
  • карибски пирати-
  • джони деп-
  • disney-
  • дисни-
  • дисниленд

Главният герой на следващия филм от поредицата вероятно ще е жена

Нежна революция в "Карибски пирати" (ВИДЕО) - 1

След като продуцентите от Disney се отказаха от услугите на актьора Джони Деп, главният герой в следващия филм от "Карибски пирати" най-вероятно ще бъде жена, съобщава изданието Hibrid.

Новите "Пирати" ще излязат под перото на сценаристите на "Дедпул" Пол Уърник и Рет Рийз. В главната роля по всяка вероятност ще гастролира червенокосата пиратка Ред, която ще поеме щафетата от капитан Джак Спароу.

Пиратката Ред е персонаж от атракцията "Карибски пирати" в тематичните паркове "Дисниленд". Оттук навремето бе заимстван за големия екран образът на Спароу, превъплътен на екрана от Деп.

Нежна революция в "Карибски пирати" (ВИДЕО)

Изданието отбелязва, че сценарият все още не е завършен и всичко може да бъде променено в последния момент. Специалистите са на мнение, че за ролята на Ред трябва да бъде ангажирана актрисата Дейзи Ридли, станала известна с превъплъщението си в Рей в Star Wars.

Нежна революция в "Карибски пирати" (ВИДЕО)

Тя вече е работила за Disney и е преминала през дълги тренировки по фехтовка.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 onq bez konq

    31 1 Отговор
    това е несериозно , ще е пълен провал цялата продукция ...
  • 2 Сиромаха

    18 1 Отговор
    С този филм колко ПАРА направиха Направо , плаче ми се $$$$$$$$
  • 3 Голям Слон

    24 1 Отговор
    Франчайз! Това гледаме от много години насам. Като започнеш с Терминатор, минеш през Хищникът, загледаш се в Междузвездни войни и стигнеш накрая до Карибски пирати. Всичко толкова много се размива и прекроява, че накрая по тия продукции ще ходят само най-заклетите фенове. Но те са с диагноза... Да му мислят другите. Всъщност, нямам проблем. От поне 10 години съм почитател на европейското и руско кино и не съжалявам. Дори напротив, радвам се, че се отърсих от холивудската си зависимост.
  • 4 5416

    9 1 Отговор
    Без джони деп няма да е същото
  • 5 Именно

    13 1 Отговор
    Да дойдат да го снимат в България да спестят някой лев.
    После ще е голям хит - "Карнобатски пиратки" в главната роля Радка ;)
  • 6 Morgoth

    6 0 Отговор
    Нямам против да гледам красива жена в главната роля, но малко феминизма за Холивуд вече започна да идва в повече. Едно време знаехме, че момчетата пушат, бият се и правят золуми. Сега момичетата пушат повече, а вече започнаха и да се бият. Това не е най-правилната посока за развитие на една жена.