20 Март, 2019 09:45 3 554 12

Metallica не спират с изненадите (ВИДЕО)

  • metallica-
  • металика-
  • джейсън нюстед-
  • сан франциско

Калифорнийците ще изнесат концерт със Симфоничния оркестър на Сан Франциско

Metallica не спират с изненадите (ВИДЕО) - 1
Снимки: БГНЕС/EPA

По повод 20-годишнината от издаването на култовия концертен албум на Metallica "S&M" бандата ще концертира в съпровод на Симфоничния оркестър на Сан Франциско, съобщи Contactmusic.

Шоуто ще се състои на 6 септември при откриването на "Чейс сентър" в Града на хипитата. Филхармонията на Сан Франциско участва и в записа на тавата "S&M" преди близо две десетилетия.

Концертът ще бъде озаглавен "S&M 2". Диригент на оркестъра е Тилсън Томас.

Metallica не спират с изненадите (ВИДЕО)

Тавата "S&M" беше пусната на 23 ноември 1999 година и в нея за последен път участва басистът Джейсън Нюстед, който малко по-късно напусна Metallica.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Реалата

    11 0 Отговор
    Мачкайте, животни!
  • 2 Госあ

    11 0 Отговор
    🤘🤘🤘 има няколко епични банди на този свят !
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Джудже

    7 0 Отговор

    До коментар #3 от "Batushka":

    На мен ми допада, понеже харесвам и класическа музика. Наистина албумите на Metallica, особено до 91г. са уникални, но мисля, че и компилацията със симфоничен оркестър не е за пренебрегване. Но както се казва "всеки си има вкус..."

    Коментиран от #5

  • 5 Госあ

    4 0 Отговор

    До коментар #4 от "Джудже":

    Единствените по добри от Металика са Мейдън и разбира се върха на еволюцията-Дрийм Тиътър и всички техни странични проекти. Разбира се, Планет Х не стоят по долу,но спряха да правят албуми...:(

    Коментиран от #6

  • 6 тъйва

    3 2 Отговор

    До коментар #5 от "Госあ":

    мисли си каквото искаш, по-добри от тях НЯМА! ...и аз мога да ти изреждам цял ден имена на супер банди, които също харесвам, НО чисто и просто, ПО-ДОБРИ НЯМА!

    Коментиран от #7

  • 7 Джудже

    5 0 Отговор

    До коментар #6 от "тъйва":

    Всъщност неможе да се каже "най-добри", всеки си има предпочитания и всяко мнения е чисто събективно. Аз харесвам много групи (и различни като стил) и за мен всички те са най-добри, понякога предпочитам Black Sabbath, понякока Accept и т.н., но бих използвал понятието " най-добри" за всички тях ;-)

    Коментиран от #8

  • 8 тъйва

    1 1 Отговор

    До коментар #7 от "Джудже":

    все пак затова имаме 1-во, 2-ро и т.н.място (класация) и по тази логика, някой/нещо, някъде, винаги може и мъничко, е по-добър/о

    Коментиран от #9

  • 9 Джудже

    1 0 Отговор

    До коментар #8 от "тъйва":

    Класациите са не по-малко субективни. Музиката не е спорт, а изкуство. Как можеш да определиш кой музикант е по-добър, на база на какво ще ги сравняваш, който свири по-бързо ли, или който се харесва на повече хора? Кой китарист е по-добър, Кърк Хамет или Ерик Клептън, защото например стилът на Клептън лично на мен не ми допада, ама я се опитай да изсвириш нещо негово. За да бъде сравнението с по-сходен стил, може да сравниш Хамет с Дейв Мъстейн (и той е свирил в Metallica) ;-)
  • 10 Метгонтан

    1 0 Отговор
    Не спират да изненадват ДА - правят всякакви тъпанарски неща освен да свирят така както свиреха преди . Ако има някакъв късмет на този свят , определено е отишъл при тях , излязоха на точното място , в точното време , с точния човек Д.Мъстейн , който после изгониха щот ги засенчваше .С най-некадърния барабанист , аматьора К.Шемет , единственно Д.Хетфилд в пич , а най якия беше Д.Нюстед ама той си тръгна щот иска да свири и да прави нещо освен да свири симфонии , да събира коли , и да си лежи на късметлийския гъз .
  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 12 Огняр

    0 0 Отговор
    Абе не се карайте, кой е по-по-най. Най-накрая всичките ще бъдат в моя казан...