21 Март, 2019 20:22 1 245 0

Още едно дълго чакано завръщане (ВИДЕО)

  • the cure-
  • кюър-
  • робърт смит-
  • гластънбъри

Вокалистът на The Cure потвърди, че бандата е приключила записите на новия си албум

Още едно дълго чакано завръщане (ВИДЕО) - 1
Снимки: БГНЕС/EPA

Вокалистът на The Cure Робърт Смит потвърди, че бандата е приключила записите на новия си албум, съобщи Contactmusic.

Това ще е първият ѝ студиен албум от 11 години.

Петдесет и девет годишният Смит заяви, че The Cure са приключили работата над 14-ия си албум и с нетърпение очакват феновете да чуят новите записи.

Макар и готов, новият албум все още не е озаглавен и още не е обявена дата за излизането му.

Още едно дълго чакано завръщане (ВИДЕО)

Смит допълни, че групата обича да експериментира в различни музикални жанрове, но новият албум ще е с характерното за нея звучене.

2019 г. ще е значима за The Cure. Бандата ще бъде въведена в Залата на славата на рокендрола в Кливланд от фронтмена на Nine Inch Nails - Трент Резнър.

Музикантите ще са хедлайнери и на фестивала Гластънбъри. The Cure и Coldplay са единствените изпълнители, които 4 пъти са били избрани за хедлайнери в различни издания на фестивала от организаторите.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА