Last news in Fakti

21 Април, 2019 22:01 2 858 5

Задава се продължение на "Томб Райдър"

  • томб райдър-
  • продължение-
  • алисия викандер

Алисия Викандер се е съгласила да играе във втори филм

Задава се продължение на "Томб Райдър" - 1
Снимка: Shutterstock

Продължение на „Томб Райдър“ става все по-вероятно, съобщи Movie Web.

По последни информации Алисия Викандер вече е подписала договор за участие във втори филм. Ейми Джъмп вече е бил наета да напише сценарий за втори филм, като Викандер е била доволна от работата ѝ.

Първата лента от новата версия на филма постигна приходи от $ 274.4 млн. Първоначалните цели бяха доста по-високи, заради което и се считаше, че няма да има продължение.

Все пак от Warner Brothers са решили да работят по втори филм. Новата лента най-вероятно отново ще черпи сюжети от поредицата от компютърни игри.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ДДД

    0 0 Отговор
    То аз от компа я зная.Е да и от развода си с бад пит.
  • 2 Голям Слон

    2 1 Отговор
    Английската дума TOMB се произнася "Тюм". Т.е., филмът се казва Тюм райдър, понеже преводачите ни са от такъв калибър.

    Коментиран от #3

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Баба Вуна

    0 0 Отговор
    Жалко, че в българската преса се пише, всичко друго , но не и за България! Пише се Азис, колко ми струва часовника, коя плеймейкърка- елитна, проститИтка си е показала силикона ! Митьо Очите са го оневинили, защото е невинен! Икономиката на България се пука по шевовете, имаме милиарден излишък! Няма такава държава! Утре Саудитските принцове, ще поискат българско гражданство!
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.