Last news in Fakti

2 Май, 2019 14:21 2 034 3

Бонд, Джеймс Бонд! Даниъл Крейг май няма да сдава оръжието

  • даниъл крейг-
  • джеймс бонд

Продуцентката на филмите Барбара Броколи намекна, че актьорът може да остане в образа на агент 007

Бонд, Джеймс Бонд! Даниъл Крейг май няма да сдава оръжието - 1
Снимка: БГНЕС/ЕРА

Продуцентката на филмите за Бонд Барбара Броколи намекна, че Даниъл Крейг може да остане в образа на агент 007 и в следваща лента от поредицата, съобщи Контактмюзик.

Очаква се 51-годишният Крейг да се появи за пети и последен път в ролята на британския шпионин в 25-ия филм за Бонд, подобрявайки рекорда на Роджър Мур за актьора, който най-дълго е бил в образа на агента на Нейно Величество. Крейг ще е в този образ от 14 години, когато новият филм се появи по екраните през април 2020 г.

Сред претендентите за ролята след евентуалното оттегляне на Крейг са звездата от "Бодигард" Ричард Мадън, Идрис Елба, актьорът от "Отмъстителите: Краят" Том Хидълстън и Том Харди.

Барбара Броколи сега разкри, че не е взето решение за бъдещето на Крейг в образа на Бонд и че този въпрос ще бъде обсъден отново, когато новият филм бъде готов. "Даниъл е част от целия процес. Ще заснемем филма и след това ще обмислим какво да направим", каза Броколи.

Крейг довери, че ролята на Бонд несъмнено е оказала голямо влияние върху живота му.

Сцени от все още неозаглавения 25-и филм за Бонд в момента се снимат в Ямайка. Някои сцени ще бъдат заснети в Лондон, Италия и Норвегия, а други - в студиата "Пайнууд" във Великобритания.
Актьорският състав включва също Рами Малек, който тази година спечели "Оскар" за ролята си в "Бохемска рапсодия", Леа Сейду, Бен Уишоу, Ралф Файнс и Наоми Харис.

Планирано е новият филм за Бонд да се появи по екраните във Великобритания на 3 април 2020 г. и в САЩ на 8 април същата година.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 МИ6

    12 0 Отговор
    Даниъл Крейг е най-доблият Джеймс Бонд!
  • 2 007

    9 0 Отговор
    Иeeeееее, а тaка, нека да останe, игрaе без гpешка:)
  • 3 Ivan

    4 0 Отговор
    Също мисля че Даниел Крейг е отличен Джеймс Бонд.