Last news in Fakti

4 Юни, 2019 10:58 1 960 5

Никълъс Кейдж отново е желан ерген

  • никълъс кейдж-
  • ерика койке-
  • оскар-
  • холивуд

Носителят на "Оскар" и четвъртата му съпруга се разведоха официално

Никълъс Кейдж отново е желан ерген - 1
Снимка: БГНЕС/ЕРА

Холивудският актьор и носител на "Оскар" Никълъс Кейдж и четвъртата му съпруга, гримьорката Ерика Койке, се разведоха официално - 69 дни след като сключиха брак, съобщи Контактмюзик.

Петдесет и пет годишният Кейдж подаде заявление за сключване на брак на 23 март тази година и още същия ден се ожени за Койке в Лас Вегас. Само четири дни по-късно актьорът подаде молба за анулирането му. Никълъс тогава заяви, че в деня на сватбата е бил пиян и обвини избраницата се, че се е омъжила за него от користни подбуди и освен това си е послужила с измама.

Койке на свой ред се противопостави на анулирането на брака и поиска съпружеска издръжка.

От документите, с които разполага сайтът за знаменитости TMZ става ясно, че Кейдж не е успял да издейства анулиране на брака, но за сметка на това е получил бърз развод от съдия в Невада. Това се е случило на 31 май - 69 дни след като бившата двойка сключи брак в Лас Вегас.

Засега остава неясно дали Ерика Койке ще получава съпружеска издръжка.

Никълъс, който живее в Лас Вегас, успя да опази отношенията си с Койке от медийното внимание. Смята се, че връзката им е започнала през април миналата година.

Зад гърба си актьорът има още три провалени брака - с Патриша Аркет, Лиса Мари Пресли и Алис Ким.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 12дз

    5 1 Отговор
    Да бе, на 55 желан. Само и отново от такива като Ерика Койка - златотърсачки.
  • 2 Кино критик

    2 6 Отговор
    Този е един много слаб актьор, парашутист, истинската му фамилия е Копола от Холивудския клан Копула и затова го пробутват за роли!

    Коментиран от #3

  • 3 Жозеф

    2 0 Отговор

    До коментар #2 от "Кино критик":

    Наивна жена си, да не кажа - проста!
  • 4 Фенка

    2 0 Отговор
    Страхотен актьор, всичко друго, но не и парашутист в Холивуд. Таланта си е талант, независимо от това кои са роднините ти. И ако беше слаб актьор нямаше такива режисьори като Майкъл Бей и продуцент от ранга на Джери Брукхаймър нямаше да го канят във филмите си.
  • 5 да го евa

    0 0 Отговор
    Усетиха къде е далаверата.