Last news in Fakti

19 Юни, 2019 10:32 3 570 2

Звезда от "Игра на тронове" иска да е... Бой Джордж (ВИДЕО)

  • софи търнър-
  • бой джордж-
  • игра на тронове-
  • джордж алън о'дауд

Актрисата Софи Търнър е готова да се превъплъти в образа на певеца

Звезда от "Игра на тронове" иска да е... Бой Джордж (ВИДЕО) - 1
Снимка: БГНЕС/ЕРА

Актрисата Софи Търнър, позната с ролите на Санса Старк във фентъзи поредицата "Игра на тронове" и на Джийн Грей/Феникс в "Х-Мен: Апокалипсис" и "Х-Мен: Тъмния феникс", е готова да изиграе Бой Джордж в предстоящия биографичен филм за британския певец, пише сп. "Пийпъл".

Продукцията на MGM ще проследи пътя към славата на Бой Джордж, истинското име на когото е Джордж Алън О'Дауд, от скромно момче от работническо семейство до върховете на международните класации през 80-те години на миналия век с групата Culture club.

Сценарият и режисурата на все още неозаглавения проект са поверени на Саша Джерваси, създателя на биографичния филм "Хичкок" (2012).

Помолен да коментира вариантите за изпълнител на ролята му, в интервю за австралийско радиопредаване 58-годишният Бой Джордж отговаря: "Има някои наистина любопитни предложения. Едно от най-интересните сред тях е Софи Търнър. Хората вероятно ще кажат: "Тя е жена, не може да се превъплъти в образа ти. Мисля обаче, че тя е идеална за мен като 17-годишен".

Търнър не крие, че е очарована от коментара на Бой Джордж и допълва, че ѝ допада идеята да изиграе ролята.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Ловеца на боклуци.

    3 0 Отговор
    Абе то и Бесния Язовец иска да е Бой Джорч но пак ще го позная по миризмата все още нее осмърдял тук но като влезе звъннете ми тел.112 .😂😂😂😂😂😂