Last news in Fakti

6 Юли, 2019 13:20 5 949 4

Семейни драми за Ерос Рамацоти (ВИДЕО)

  • ерос рамацоти-
  • марика пелегринели-
  • мишел хунцикер

Вторият брак на италианския певец e в сериозна криза

Семейни драми за  Ерос Рамацоти (ВИДЕО) - 1
Снимки: БГНЕС/ЕРА

Италианският певец Ерос Рамацоти и съпругата му, моделът Марика Пелегринели, са пред развод, пише в. "Кориере дела сера", като се позовава на седмичника "Спай".

Двойката се запозна преди 10 години на церемония по връчване на музикални награди, на която Марика връчи отличие на Ерос. Двамата се ожениха през 2014 г. Те имат две деца - Рафаела Мария, на 8 години, и Габрио Тулио на 4 години.

Ерос и Марика засега не са опровергали слуховете, но неотдавна двамата бяха забелязани да не носят брачните си халки. През май, когато Ерос претърпя операция на гласните струни, след като приключи турнето си, той се възстановяваше не в дома си в Милано, а в областта Франчакорта. Според снимки в социалните медии певецът не е присъствал на рождения ден на половинката си на 17 май. Двамата не са отбелязали по никакъв начин в социалните мрежи и годишнината от сватбата си, падаща се на 6 юни.

Семейни драми за  Ерос Рамацоти (ВИДЕО)

Ако слуховете се окажат истина, това ще бъде втори провален брак за Ерос, след краха на този с Мишел Хунцикер.

Двамата имаха брак от 1998 г. до 2002 г., а две години преди да се оженят им се роди дъщеря - Аурора. Сега тя е на 23 години и се изявява като телевизионна водеща. Мишел пък се обвърза с модния предприемач Томазо Трусарди и му роди две момичета.


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 3 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Жозеф

    4 1 Отговор
    готина мацка
  • 2 Лора

    6 1 Отговор
    Красиво име, красива жена и поостарял Рамацоти...!
  • 3 Моето радио

    2 0 Отговор
    Работи перфектно, но не за мен...!!!
  • 4 ПЕНКО

    3 0 Отговор
    САМО СРОДНИ ДУШИ ОТ 7-8-9и10 КЛАС / В УЧИЛИЩЕ /МОГАТ ДА ИМАТ БРАК -" ДОКАТО СМЪРТТА ГИ РАЗДЕЛИ " И ТО В НЕМАТЕРИАЛНА ЗАВИСИМОСТ !!!! ВСИЧКО ДРУГО Е :-ХАРЕСВАМ ТЕ ; ОБИЧАМ ТЕ ;ВЛЮБЕН СЪМ В ТЕБ ...ДОКАТО МИ "ПИСНЕ " !!!!!!!-6-7-8 МАКСИМУМ !!!!