Last news in Fakti

14 Юли, 2019 23:04 2 196 6

Идва женска версия на "Маската"

  • маската-
  • филм-
  • версия

Водят се преговори с актриса

Скоро можем да видим нова версия на филма „Маската“, съобщи Forbes.

Създателят на образа Майк Ричардсън призна, че има идея за нов филм за героя. Първата лента излезе през 1994 г. и сложи началото на кариерите на Джим Кери и Камерън Диас.

Ричардсън има идея, в която главният образ ще е жена. Той обаче води преговори за реализацията на филма.
„Искам да видя актьор, който е майстор на физическата комедия. Имам в предвид една актриса, чието име няма да кажа. Трябва да проведем доста преговори, за да я убедим, но може и да се получи. Имаме идеи и се надяваме да ги реализираме“, заяви Ричардсън.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 2 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 767

    29 0 Отговор
    Хайде осерете и тоя образ! "Маската" беше перфектно изиграна от Дйим Кери преди да стане тотален лигоч. Втори образ на "Маската" не трябва да има, ама днес с повечко реклама всяка тъпня се продава, за да пълним холивудските ненаядени гуши!
  • 2 Пешо

    26 0 Отговор
    Направете женска версия и на Хищника бе. Жени командоси се озовават във джунглата и мъкнат тежки картечници и се трепят със извънземно. Като сте почнали да прецаквате филмите прецакайте ги всичките. Вместо да измислите нови филми за жени сте решили да осерете старите .... The Alien примерно е страхотен филм със страхотна женска главна роля изигран перфектно.
  • 3 682

    13 0 Отговор
    И този филм ще се издъни като женския "Ловци на духове".
    Последните 10-на години освен комикси, всички останали филми са някакъв "римейк". Пълна повърня.
  • 4 Koko55

    11 0 Отговор
    Да не забравят, че жената, която ще играе „Маската” трябва да е черна, че иначе трета част не им мърда поради расистки причини.

    Коментиран от #5

  • 5 Анонимен

    7 0 Отговор

    До коментар #4 от "Koko55":

    Черна е дебела иначе ще е расистко.
  • 6 Изпреварващ

    2 0 Отговор
    А версията с джендър кога ще е?