Last news in Fakti

1 Август, 2019 12:08 2 276 1

Холивуд почете още една своя легенда (СНИМКИ)

  • стейси кийч-
  • холивуд-
  • алея на славата-
  • звезда

Бляскавата кариера на Стейси Кийч в телевизията, театъра и киното продължава повече от пет десетилетия

Холивуд почете още една своя легенда (СНИМКИ) - 1
Снимки: БГНЕС/ЕРА

Актьорът Стейси Кийч беше почетен със звезда на холивудската Алея на славата, съобщи ЮПИ.

Звездата на 78-годишния Кийч, чиято кариера в телевизията, театъра и киното продължава над пет десетилетия, е 2688-мата на прочутата алея в Холивуд.

На церемонията по откриването присъстваха съпругата на актьора Малгосия Томаси и Мат Лебланк, с когото Стейси си партнира в комедийната поредица "Мъж с план" на Си Би Ес.

Холивуд почете още една своя легенда (СНИМКИ)

"Не се съмнявам, че един ден някой нищо неподозиращ турист ще се разхожда по булеварда, ще попадне на моята звезда и ще се запита: "Коя е Стейси Кийч?", пошегува се актьорът.

Кийч е най-известен с ролята на детектив Майк Хамър в сериалите и телевизионните филми, базирани върху криминалните романи на Мики Спилейн.

Холивуд почете още една своя легенда (СНИМКИ)


Поставете оценка:
Оценка 4.2 от 5 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Сифон Злобюл

    2 1 Отговор
    Мнооооооо голям!