Last news in Fakti

8 Август, 2019 14:05 1 447 1

"Вампирите" се завръщат с блясък (ВИДЕО)

  • алис купър-
  • джони деп-
  • джо пери-
  • холивуд вампайърс-
  • hollywood vampires

Новият албум на бандата Hollywood Vampires е записан в студиото на Джони Деп

"Вампирите" се завръщат с блясък (ВИДЕО) - 1
Снимки: БГНЕС/ЕРА

Новият албум "Rise" на групата Hollywood Vampires е записан в оборудваното студио на Джони Деп, съобщи Контактмюзик.

Джо Пери от Aerosmith, който е сред членовете на легендарната супергрупа заедно с Алис Купър, разкри, че звездата от филмовата поредица "Карибски пирати" притежава страхотно студио.

"Джони притежава прекрасно студио - каза Пери. - Прекараното от нас време там бе много креативно."

Запитан дали е имало натиск върху бандата, тъй като тя включва знаменитости, китаристът на Aerosmith увери, че Hollywood Vampires е велика рок група. Hollywood Vampires може да се конкурира с всяка друга банда - всеки наш запис ще го докаже - отбеляза той. - Забавлявахме се и това бе най-важното."

"Вампирите" се завръщат с блясък (ВИДЕО)

Вторият албум "Rise" на бандата излезе през юни и е продължение на дебютния ѝ едноименен албум, който се появи на пазара през 2015 г. Вторият диск включва нови композиции, но също песента "People Who Died", с която се отдава почит към The Jim Carroll Band, а Джо Пери е допринесъл за новото звучене на "You Can't Put Your Arms Around a Memory" на Джони Тъндър.

Алис Купър по-рано довери, че тези песни показват звученето на бандата. "Rise" е различен не само от първия албум на Hollywood Vampires, но и от всички записи, в които съм участвал - каза той. - Подходът ми към "Rise" бе различен от онова, което обикновено правя, когато записвам албум. Джо Пери, Джони Деп, Томи Хенриксен и аз записахме песни за албума. Различно е също, че не се опитах да променя композиции, за да звучат като мои песни. Тъй като всеки от нас има различно влияние, звученето на албума е страхотно."


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ердоганя

    3 2 Отговор
    Гиганти!