Last news in Fakti

12 Юни, 2012 14:35 1 088 0

Предстоят Софийски вечери на авторската песен - 2012

  • бардове-
  • авторска песен-
  • читалище-
  • славимир генчев-
  • софийски вечери на авторската песен

В края на седмицата ще се проведе Деветият национален фестивал “Софийски вечери на авторската песен” – 2012, съобщиха организаторите. Той ще се проведе със специалното участие на Васко Кръпката

Официалното откриване на фестивала ще бъде в петък от 11 ч. в столичното читалище ”Николай Хайтов – 1936 г.”

В продължение на три дни публиката ще има възможност да се наслади на изпълненията на авторите на песни от цяла България, като организаторите обещават да бъде насърчавано участието на млади и неутвърдени автори.

Във фестивала „Софийски вечери на авторската песен” могат да вземат участие поети и музиканти от цялата страна и чуждестранни гости с авторски песни.

Фестивалът е с конкурсен характер и дава възможност на всички участници да покажат новите си произведения. Няма възрастови ограничения за участие, а всеки участник може да изпълни по 2-3 песни в рамките на 10 минути.

Организатори са Столична община – Район “Изгрев”, Народно читалище ”Николай Хайтов – 1936 г.”, Гражданско сдружение “За Изгрев – София” и Музикална къща” Форте мюзик” ООД.

Изпълнителен директор на фестивала е Славимир Генчев.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА