Last news in Fakti

2 Октомври, 2019 12:08 2 049 4

Том Круз на невъзможна мисия в... Киев (ВИДЕО)

  • мисията невъзможна-
  • том круз

Холивудската звезда обсъди с президента Володимир Зеленски снимките на новия си филм в Украйна

Том Круз на невъзможна мисия в... Киев (ВИДЕО) - 1
Снимка: БГНЕС/ЕРА

Актьорът Том Круз пристигна в Киев по покана на украинския президент Володимир Зеленски, съобщи ТАСС.

Том търси в Украйна подходящи места за снимките на новия си филм. Зеленски подчерта по време на срещата, че украинският парламент неотдавна е приел закон за компенсиране на чуждестранните производители, които снимат филми в Украйна и каза, че се надява, този закон да направи страната привлекателна за големите световни филмови компании.

Зеленски напомни за предишната си професия на телевизионен и филмов комик. В кадрите, разпространени от президентството, той посреща Том Круз с думите: "Добре изглеждате". Холивудската звезда се разсмива и казва: "Това плаща сметките". След това Зеленски се шегува колко изтощително е да си президент и споменава застоя в мирния процес за разкъсваната от конфликти Източна Украйна.

Том Круз е видян също в киевското метро. Феновете му предполагат в социалните мрежи, че става въпрос за снимките на седмата част от "Мисията невъзможна".


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Джамбаза

    3 0 Отговор
    Много голям!
  • 2 BG 5

    3 1 Отговор
    А в България ?
  • 3 BG 5

    7 1 Отговор
    В България всичко е като от мисията не възможна
  • 4 ще пропусна

    4 0 Отговор
    Ясно е кой ще е лошия в седмата част.