Last news in Fakti

6 Октомври, 2019 22:30 5 046 9

Деми Мур разкри големите си тайни (СНИМКИ)

  • деми мур-
  • аштън къчър-
  • брус уилис

Мемоарите на актрисата оглавиха списъка с бестселъри на в. "Ню Йорк таймс"

Деми Мур разкри големите си тайни (СНИМКИ) - 1
Снимка: БГНЕС/ЕРА

Мемоарите на Деми Мур "Отвътре навън" ("Inside Out") оглавиха списъка с бестселърите на в "Ню Йорк таймс", съобщи "Уърлд ентъртейнмънт нюз нетуърк".

Актрисата отбеляза постижението си със снимка в Instagram, на която държи книгата си. "Това е много повече, отколкото очаквах. Поразена съм от подкрепата и любовта ви. Благодаря ви, че четете и се вълнувате".

В мемоарите си Деми пише за пристрастяването към наркотиците и алкохола, за това, че е била изнасилена в пубертета, че е имала спонтанен аборт, за тройки по време на брака с Аштън Къчър.

Деми Мур разкри големите си тайни (СНИМКИ)

Деми Мур разкри големите си тайни (СНИМКИ)

Тя разказва и за 40-годишната си кариера в киното и за брака си с Брус Уилис.


Поставете оценка:
Оценка 3.3 от 4 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Госあ

    14 4 Отговор
    Невероятно вълнуващ живот - алкохол, наркотици, изнасилване, тройки по време на брака си, аборти.... мисля че 99 франка на Бегбеде отразява всичко това по един много по майсторски начин от книгата на тая крава, която се опитва да изкара още нек'ви кинти когато не може да си вдига краката, или по скоро когато никой не иска да и ги вдига. Бегбеде си тръгва от този фалш именно в разцвета си, и то със скандал....
  • 2 fyyfy

    7 3 Отговор
    А писала ли е за размера на храста?
    Щото и Мата не е толкова космата>...
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Госあ

    8 3 Отговор
    Или казано с две думи - капиталистически ценности 😂 нали сте чели книгата на левия Оруел - прасета.

    Коментиран от #5

  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Бай Сотир от дневната смяна до Амии

    5 1 Отговор
    Е нямаше го, поне не за раята. За 10% си беше точно така. Справка: батето, катето, соня неНам си каква васи и едни братя, Анчето Пенчевата и много други вишайши особи. Но раята беше морална, криеше се здраво че оф, комсомол и други не прощаваха. По заводите какво сношение падаше не е истина. И после във ведомствените панелки... мале, мале кой с кого не се знае, гибещи са тези които бяха нощна смяна

    Коментиран от #7

  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Франкенщайн...!

    6 0 Отговор
    Такъв е живота за някой нинтересен и бурен, за друг монотонен, за трети непредвидими....! Човешки страсти , които все някога един, дали Деми, дали Брус или невзрачния Кътчър , приключват с това и идват други на тяхно място..!
  • 9 пурус хумус

    1 0 Отговор
    Абе, как да не се вълнуваме,цунамим даже!