Last news in Fakti

23 Ноември, 2019 22:00 2 411 2

Сър Пол Маккартни отново пред публика (ВИДЕО)

  • гластънбъри-
  • пол маккартни-
  • бийтълс-
  • the beatles

Британската легенда ще бъде сред хедлайнерите на фестивала Гластънбъри

Сър Пол Маккартни отново пред публика (ВИДЕО) - 1
Снимка: Shutterstock

Сър Пол Маккартни беше удостоен с честта да бъде хедлайнер на съботния вечерен концерт на музикалния фестивал Гластънбъри, който догодина чества 50-годишния юбилей от основаването си, съобщава АР.

Организаторите потвърдиха, че бившият член на легендарната група "Бийтълс" ще гастролира на главната сцена "Пирамидата" на 27 юни.

За последно Маккартни се появи на феста Гластънбъри през 2004 година, предлагайки на феновете подборка от песни от ерата на "Бийтълс" и от по-късното си творчество. На страницата си в Тwitter сър Пол написа - "Привет Гластънбъри - чудесно е да съм част от шоуто за твоята 50-годишнина! Ще се видим следващото лято!"

Фестът ще се проведе от 24 до 28 юни в графство Съмърсет, като 135 хиляди билета бяха продадени за един час, след като бяха пуснати в продажба миналия месец.


Поставете оценка:
Оценка 3.5 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Zare

    1 0 Отговор
    Velik dori i na 77g! Da e ziv i zdrav oshte mnogo dulgo.
  • 2 Хайл

    0 2 Отговор
    Я я тоя още мърда и се прави на певец. Айде да иде брегзита ,че ми писна от тъпи смотани британци.Тоз е задръстен хипи наркоман, боклук с тъпа музика.