Last news in Fakti

25 Ноември, 2019 14:57 5 149 5

Планина от пари за Guns N' Roses (ВИДЕО)

  • guns n' roses-
  • слаш-
  • аксел роуз-
  • гънс ен роузис

Турнето "Not in This Lifetime" е донесло на музикантите 584 милиона долара приходи за три години

Планина от пари за Guns N' Roses (ВИДЕО) - 1
Снимки: БГНЕС/ЕРА

Турнето "Not in This Lifetime" на Guns N' Roses е донесло 584 милиона долара приходи за три години, съобщи Контактмюзик.

Над 5,37 милиона билета са продадени за концертите от приключилото наскоро турне. То започна с концерт в Западен Холивуд, Калифорния, на 1 април 2016 г. и завърши с шоу в Лас Вегас по-рано този месец.

Турнето събра вокалиста Аксел Роуз, китариста Слаш и басиста Дъф Маккагън, които заедно не бяха изнасяли концерт от 1993 г.

Слаш наскоро потвърди, че бандата възнамерява да издаде нов албум, вместо няколко отделни сингъла.

Планина от пари за Guns N

Отдавна е известно, че легендите работят над нови композиции, но Слаш увери, че всъщност целта на бандата е да издаде албум.

"Възможно е първоначално да работим над милион неща, за да се стигне до запис - каза той. - В края на краищата обаче всички искат да бъде записан албум. Не смятам, че това действително променя кой знае колко нещата."


Поставете оценка:
Оценка 4.8 от 9 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Behemoth

    5 12 Отговор
    Смешна групичка с два албума и половина...

    Коментиран от #2, #3, #4

  • 2 Все тая

    13 1 Отговор

    До коментар #1 от "Behemoth":

    Що ти повече ли имаш? Или си по известен от тях? По всичко личи че си фен на васко п*д*раса, ама нали знаеш, че още 50г няма да му стигнат, за да стане известен колкото всеки един от смешната групичка по отделно, не заедно. Знаеш ли кога беше 85та година? Като не разбираш от музика не се обаждай.
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Цецо

    9 1 Отговор

    До коментар #1 от "Behemoth":

    Качеството винаги е по-важно от количеството, поне в изкуството...
  • 5 Луд меломан

    7 1 Отговор
    Еееемииии..старото си е старо..Слаш както винаги дърпа яко жиците...е, малко е налял , ама това си е от годините....Много ме кефи Слашко в тандем с Били Гибънс..заедно къртят бани и пренареждат плочки...ЙЕА...👍👍👍👍👍