Last news in Fakti

24 Февруари, 2020 16:33 1 303 5

Ози Озбърн с първи албум от 10 години

  • ози озбърн-
  • елтън джон-
  • принца на мрака

Новата тава на Принцa на мрака включва необичайно сътрудничество със сър Елтън Джон

Ози Озбърн с първи албум от 10 години - 1
Снимка: БГНЕС/ЕРА

Ози Озбърн, който наскоро отмени турнето си в Северна Америка, за да се подложи на лечение за болестта на Паркинсон, издаде втора песен в сътрудничество с рапъра Пост Малоун, пише в. "Ню Йорк пост".

Парчето, озаглавено "It's a Raid", е включено в новия самостоятелен албум "Ordinary Man" на Озбърн, който от днес е на музикалния пазар.

"Ordinary Man" е 12-ият солов проект на бившия фронтмен на легендарната британска група Black Sabbath. Предишния си албум "Scream" Ози издаде преди 10 години.

Седемдесет и една годишният рокаджия преди си сътрудничи с Пост Малоун за парчето "Take What You Want", включено в албума "Hollywood's Bleeding" на рапъра, припомня изданието.

Новата тава на Ози, известен с прозвището Принцa на мрака, включва още едно необичайно сътрудничество - с поп звездата сър Елтън Джон.

"Когато записвах едноименното парче "Ordinary Man" от новия ми албум, се присетих за стара песен на Елтън. Споделих с жена ми Шарън, че се чудя дали той не би се съгласил да си сътрудничим. Попитахме го и той прие да свири на пиано и да пее в парчето", споделя Ози.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 2 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Stormtrooper

    8 1 Отговор
    Ozzy е велик!
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.