Last news in Fakti

9 Март, 2020 21:30 2 374 10

Неочаквани проблеми за Уди Алън

  • уди алън-
  • дилън фароу-
  • миа фароу

Издателска къща се отказа от плановете си да публикува мемоарите на легендарния режисьор

Неочаквани проблеми за Уди Алън - 1
Снимка: БГНЕС/ЕРА

Американска издателска къща се отказа от плановете си да публикува мемоари на награждавания режисьор Уди Алън, обвинен в секс тормоз, предаде Би Би Си.

Издателската къща „Ашет“ взе това решение, след като в петък нейни служители организираха стачка в Ню Йорк и Бостън в знак на протест срещу публикуването на книгата „A Propos of Nothing“.

Ронан Фароу, син на Уди Алън и актрисата Миа Фароу, по-рано остро разкритикува „Ашет“ и заяви, че не желае да дели една и съща издателска къща с баща си. Миналата година Фароу, който отдавна се е разграничил от баща си, издаде книга, посветена на това как влиятелни мъже избягват заслуженото си наказание.

Неговата осиновена сестра Дилън Фароу бе обвинила Уди Алън в секс тормоз, когато е била 7-годишна. Той отрича твърденията, което по-рано е било разследвано, но не е довело до обвинения.

Според Ронан Фароу издателите на книгата на режисьора не са се свързали със сестра му Дилън, за да сравнят нейната версия с тази на Алън. Според журналиста подобно поведение свидетелства за липсата на професионализъм.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 3 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 baihui

    5 1 Отговор
    Верен син на племето!
  • 2 УРОД!

    5 2 Отговор
    Срещал съм го със и без жена му на път за закуска , вървят отделно един от друг не на интервал а в дистанция, един зад друг ! Като чужди , непознати. Има значение , иначе Какъв е смисъла. Жената просто се срамува че е до този червей ! Когато е без нея със низко спусната козирка, скривалища лицето и лицето му, избягва погледа на околните, защото в тях няма въодушевление а презрение. Срещал съм и др световно известни политици артисти певци спортисти от високият ешалон. Но там чувствата са други - ясен, приветлив поглед, вежливо кимване с глава в знак на поздрав, уважение и почит с лек поклон с прибрани към тялото ръце. Получаваш в ответ усмивка и задоволство от признанието и респекта ! Уди е ЧЕРВЕЙ и освен презрение , отвращение разочарование че необезпокояван гази по земята не изпитваш ! Наблюдавал съм го умишлено явно проследявайки движението му с цел да привлека вниманието му и види смразяващият ми поглед и явна ненавист и омраза- уви не потегли на уловката ми. Изглежда бе натрупал огромен опит на неприязън. А що за дух витае в дома му - един Господ Бог знае. Предпочитам да го не виждам ! А само той ли е ?

    Коментиран от #7

  • 3 Не човек

    2 1 Отговор
    А извратен червей !

    Коментиран от #8

  • 4 Във всеки негов филм

    2 3 Отговор
    Ще откриеш моменти от неговият характер и похотливо страст която е въплътена под формата на изкуство в кинопродукция ! Там пошлостта минава - защото не е реалност а като на кино . Творчество и въображение на УРОД със средства и либерални покровители нужен за новото време на Сорос и САТАНАТА ! .
  • 5 И у нас има такива

    2 0 Отговор
    Местни лъскави и нагли Тартори от малцинството с палати в Лясковец, Великотърновско. Ех веднъж да му падне пердето на българина ! Горна Оряховица - Ало бабо , доброжелатели ! Милицията е разсеяна, кмета гласовете пази а прокуратурата за номенклатурата жали . Колко бързо държавата ще влезе в крак ! И ще стане ТИХО и СПОКОЙНО! Да би мирно стояло и т.н. ......
  • 6 И у нас има такива

    3 0 Отговор
    Този днешен СМРАД у нас е неприемлив!
  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 Стоян

    0 0 Отговор
    Абе за краля на попа мълчат всички,защото големи загуби за индустрията.Има филм,има интервюта казаха каво им е причинил Майкъл,ама тихо...
    Никой не се разграничава радиата му въртят песните и така?
  • 10 Телефончету

    1 0 Отговор
    Винаги го виждам в най хубавата му роля, която и му отива...!