Last news in Fakti

22 Юни, 2020 13:53 1 928 1

Джейми Фокс ще изиграе Майк Тайсън във филм за боксовата легенда

  • джейми фокс-
  • актьор-
  • нов-
  • биографичен филм-
  • биография-
  • майк тайсън

Актьорът сам обяви новината в социалните мрежи

Джейми Фокс ще изиграе Майк Тайсън във филм за боксовата легенда - 1
Снимка: Shutterstock

Звездата от „Джанго без окови“ и носителят на Оскар за ролята си на Рей Чарлс във филма „Рей“ Джейми Фокс ще влезе в образа на боксовата легенда Майк Тайсън. Новината идва от профила в социалните мрежи на актьора, предава kanal3.bg.

Майк Тайсън несъмнено е един от онези спортисти, за които всеки уважаващ себе си почитател на бойните спортове най-малкото е чувал. Мнозина дори го поставят на едно ниво с неповторимия Мохамед Али, но може би проблемите в личния му живот станаха причина той да не достигне същите висини.

52-годишният Фокс е само 6 месеца по-млад от самия Тайсън, което повдига въпросът в кой период от живота на боксьора ще се развива действието от биографичната лента.

Подозираме все пак, че компютърните технологии ще се намесят тук, защото вече неведнъж видяхме подмладените с десетилетия Арнолд Шварценегер и Уил Смит в различни техни роли.

Майк Тайсън отдавна е засвидетелствал амбиции за изява в Холивуд, като дори бърза справка показва, че той е имал 51 участия в различни филмови и телевизионни продукции. Голям хит предизвиква и биографичното му шоу на Бродуей, където той сам разказва за премеждията в живота и кариерата си, които многократно са го издигали на върха и са го сгромолясвали на земята.

Припомняме за финал само, че бившият световен шампион в тежка категория планира и демонстративно завръщане на ринга и дори може да се каже, че се завръща към една наистина впечатляваща спортна форма.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 BigBulgarianBoss

    1 1 Отговор
    Защо я пишете тези новина само всеки ден. Пускайте я всеки час по добре.