Last news in Fakti

25 Юни, 2020 16:44 2 693 8

Това е новото ВИДЕО на Виктория, с което ще ни представи на Евровизия 2021

  • виктория-
  • евровизия 2021-
  • ново видео-
  • певен-
  • певица

Песента е създадена по време на музикалните лагери за Евровизия в София

Виктория представи своя видеоклип към песента "Аlright". Това е първият ѝ музикален проект след българската песен на Евровизия 2020 "Tears Getting Sober", която имаше своята премиера в началото на март.

Новата ѝ песен е създадена по време на музикалните лагери за Евровизия в София и носи послание за надежда и ново начало.

Клипът е заснет в Бургас и Приморско. Снимките се провеждат на две локации - в новата многофункционална зала "Арена Бургас", която трябва да бъде завършена тази година и на красивия плаж "Перла" в Приморско.

"Песента беше създадена по време на музикалния лагер за Евровизия в София през януари. Вдъхновихме се за нея в момент, в който всички бяхме много изморени и искахме просто да се разтоварим. Написахме я на един дъх и в нея определено може да се открие едно емоционално облекчение. Нямах търпение да я завърша и в крайна сметка се радвам, че това ще е първият ми проект след Евровизия!", сподели преди време изпълнителката.

През месец април т.г. българската песен на Евровизия "Tears Getting Sober" стана големият победител в класацията на международната телевизия Out TV, в която зрители и професионално жури гласуваха за своите фаворити от Евровизия 2020. Тазгодишното издание на конкурса беше отменено заради пандемията от коронавирус, което накара много телевизии, радиа и печатни и дигитални издания по света да търсят алтернативни начини за определяне на най-популярните песни от несъстоялото се издание на Евровизия. Една от медиите, които проведоха най-представителни и мащабни допитвания е Out TV, която е базирана в Нидерландия, но има телевизионни канали и зрители в САЩ, Канада, Испания, Полша, Белгия, Швеция и Израел.


Поставете оценка:
Оценка 3.6 от 7 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Иво

    5 3 Отговор
    Блуткаш!!!

    Коментиран от #3

  • 2 Музикал

    5 3 Отговор
    Не става....за съжаление.
  • 3 ИМПЕРИАЛИСТ

    2 1 Отговор

    До коментар #1 от "Иво":

    Българщината ни е атакувана непрекъснато и от всякъде. Този могъщ извор, българската народна песен, целенасочено се отравя и затлачва. На нас денонощно ни се натрапва, ЧАЛГА, ПОП, РОК, МЕТЪЛ и разбира се некъдърно обработен фолклор с малки изключения. Целта е, -"ПРОСТ НАРОД-СЛАБА ДЪРЖАВА"- народна поговорка.
    copy-paste: "...........Традиционната музика на всеки народ представлява една от най-важните съставки на неговата култура, наред с езика, религията, обичаите и др. Безспорно, всеки народ представлява сбор от производители и консуматори, но културата е това, което поддържа равновесието между тях. Без културата, балансът се измества в посока към консуматорите, което е естествен природен закон. ........."
  • 4 Дерманът

    2 3 Отговор
    Чувствам срам да бъда представляван от Виктория... Усещането е като да си видял чаршафите на БоЕко...
  • 5 Доволно

    4 0 Отговор
    Виктория си е точно за такъв тип музика. На Евровизия с песен на български няма да стане. Това е положението. Виктория си е супер, всяка нова песен е по-добра. Ако не ви харесва, то значи Поли Генова или Софка да ни представят... Запазването на българските народни песни няма нищо общо с това и не виждам как застрашава българската култура. България има нужда и от поп музика на английски. То като че ли 20 такива като Виктория имаме, та да е проблем... Андреа и Джена подкопават младежта, а не Виктория. И си е симпатяга. Какво и е.
  • 6 ЕлМар

    0 0 Отговор
    Идентична с предната песен. Нищо особено
  • 7 Николай

    0 0 Отговор
    ЛЕШ !!!
  • 8 Да не ходят никъде само ни излагат

    1 0 Отговор
    Не харесвам изобщо творчеството на Поли Генова, НО това е пълен абсурд. Виктория е много зле с тези песни за самоубийци, предишната песен беше зле тая още по зле - направо превключвам канала като я зърна. По добре да не ходи никой, ако това Емо ще ни представя някъде. А и от този музикален лагер за Евровизия в София само БУЛШИТ произведе нито една нормална песен. Да бяха седнали в къщи насаме с мислите си и да направят някое свястно парче то какво се получи много баби хилаво бебе. Да не ходят да ни излагат в Евровизия има и други начини да се похарчат парите за този воаяж.