Last news in Fakti

16 Декември, 2020 15:11 7 370 18

Том Харди иска 80 бона на ден за участие в български филм

  • том харди-
  • актьор-
  • максим генчев-
  • христо ботев-
  • георги бенковски-
  • васил левски

Режисьорът Максим Генчев разкри, че исканият хонорар всъщност бил целият бюджет на филма

Том Харди иска 80 бона на ден за участие в български филм - 1
Снимка: Shutterstock

Британският актьор Том Харди, когото от известно време насам спрягат за новия Джеймс Бонд, е поискал 80 хиляди лева за един снимачен ден за участие в български филм.

Това разкри режисьорът и продуцент Максим Генчев, който пусна обява, че търси негов двойник за ролята на Георги Бенковски за филма си "Ботев", тъй като финансирането на филма става изцяло с дарения и не може да си позволи такъв разход за желания Харди.

"Том Харди просто умее да играе първия план, така че да вади втори план и нюанси. Бях го харесал за Левски навремето, дори имах компромисна оферта от агента му - 38 000 паунда (над 80 000 лева) на снимачен ден, но това беше целият бюджетец на филма, а и Том се отърва от женитба с някоя БГ певица", разкрива режисьорът, визирайки, че след като снима Веселин Палчков в ролята на Левски, той след това се залюби с певицата Мариана Попова.

Том Харди е известен с ролите си в "Лудият Макс", Черният рицар", "Мръсни пари", "Рокенрола". Феновете предложиха на Генчев негови БГ алтернативи. За Александър Сано обаче той заяви, че е прекалено известен и има натрупани щампи. За Филип Буков (доктор Хаджихристев от "Откраднат живот") заяви, че е прекалено млад, а за Тигран Торосян отвърна: 'Бенковски е бил мъжкар", пише Телеграф.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 7 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 тони

    9 12 Отговор
    ТОЛКОВА ЦИРЕЯ ДА МУ ИЗЛЯЗАТ
  • 2 Какъв Харди бълнуват

    33 3 Отговор
    В Африка имат повече пари за филми. Къде са тръгнали да канят топ актьори. Смешници.
  • 3 Къна

    15 3 Отговор
    Том Тарди едва ли е наясно.че тук се краде 70% от всичко и с останалите 30% се изпълнява поръчката/в случая филма/.

    Коментиран от #18

  • 4 Румен

    12 0 Отговор
    Вземете го бе. Наще артисти в Парламента взимат повече.
  • 5 Кекеек4итнк7рйвн7вб

    26 0 Отговор
    С 80 000 бюджет, тръгнали да канят топ актьори, луда работа.
  • 6 Ей за тва империализма тряв

    6 3 Отговор
    Да падне. 80 бона на ден.....
  • 7 бай Киро

    18 2 Отговор
    Не се пробвам да намирам кусури,но толкова фалшива нация ли сме,че се налага англичанин да превъплащава образите на въпросните Васил Иванов Кунчев и това на Гаврил Хлътев
  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 Мустафа

    2 3 Отговор
    Попитайте го дали познава парите ! Негодник !
  • 10 Анонимен

    9 1 Отговор
    Ако някой си мисли да вземе топ актьор за без пари,нещо се е объркал.
    Без инвестиция,няма печалба.
  • 11 Пич

    12 0 Отговор
    Проблема е, че наште филми са по аматьорско направени и от турските сериали!
  • 12 IQ100

    8 3 Отговор
    С 80 000 лв. тръгнали топ актьори да канят.
    Том Харди вероятно взема поне 1 000 000 $
    за участие във филм, наш'те си въобразяват, че ще им се размине с 80 000 лв.
    Простотия до шия.
  • 13 Доган

    2 2 Отговор
    Може ли аз да изиграя лески😂😂😂😂😂
  • 14 Мунчо

    11 0 Отговор
    Тоя измислен режисьор що не покани Брат Пит или Ди Каприо, а най добре и двамата? Чудя му се на акъла, тоя явно не осъзнава в каква страна живее, тръгнал да кани световни звезди. Даже малко му е поискал, кой знае в каква боза го канят да играе. Все едно някой отбор от нашата футболна лига да покани Роналдо
  • 15 Наблюдател

    9 2 Отговор
    Ако в нашата държава не се намери мъж, който да изглежда поне малко като Гаврил Хлътев (Георги Бенковски),да умее поне малко да говори като него, да стои мъжки като него, да покаже революционния плам и любовта към България, да запали от екрана патриотизма и желанието за свобода на българския народ преди Освобождението- значи, че един читав, доблестен и талантлив актьор нямаме сега!
  • 16 проба грешка

    5 0 Отговор
    Ако не може Харди, пробвайте с Лаурел.
  • 17 Честито

    8 0 Отговор
    За ролята на Ботев-Саша Барън Коен.
    За ролята на Бенковски-Капитан Америка(Крис Евънс)
    В ролята на Райна Княгиня- Ева Грийн.
    В ролята на Сюлейман паша- Каванч Татлатъ.
    Дотам ли я докарахме...?!
  • 18 ЕсСтоки

    6 2 Отговор

    До коментар #3 от "Къна":

    Ще те разочаровам, но тази формула е именно от "западния" свят от който се учим. През 2010-та исках да правя един проект в "западния свят" и го защитавах пред тяхна държавна комисия ... ами при предложена от мен устройство (разбирай платка/кутия/и т.н.) за крана цена от 25 евро - на мен ми беше казано, че цената се определя по друг начин. Щом поризводствената цена с печалба ми е 25 евро - трябвало да се продава за към 75 на крайния потребител. Това беше против моито разбирания, искайки устройството да е достъпно и лесно за употреба. Но ми препоръчаха да прочета "техните инструкции за кандидатстане", където се описаше защо цената трябв да порастне 3 пъти. Оказа се, че търговеца на дребно взема 100% наденцка и за търговеца на дребно още 100% от там идваше тази формула х3. Сега ако сме в БГ, ще го наречеш кражба, ако сме в "западния" свят ... сигурно приближен на министъра държи тези търговци ... и в двата случая парите не отиват за проукта, а да захранват нечии джобове. Така че спрете да говорите, че ние измисляме корупция. Не, ние прилагаме модела, в който сме поставени. Те ни корумпират за да има послушание и да им работим за без пари и да им купуваме с по-големи надценки техните продуки