Last news in Fakti

26 Декември, 2020 10:54 2 505 0

Какво е бъдещето на Marvel?

  • кевин фейги-
  • marvel-
  • филми

Студиото гледа към видео платформите

Какво е бъдещето на Marvel? - 1
Снимка: БГНЕС/EPA

Видео платформите са голяма част от бъдещето на филмите на Marvel. Това обяви изпълнителният директор на студиото Кевин Фейги, съобщи Screen Rant.

Филмите от поредицата се превърнаха в едни от най-успешните кино продукти. Три от тях обаче трябваше да бъдат отложени за излизане по кината.

Много вероятно е част от тях да излязат директно във видео платформата на Дисни. За там вече се подготвят няколко сериала с водещи герои от поредицата.

Според Фейги това е начинът, по който потребителите искат да гледат филми. Той заяви, че новите сериали ще съдържат неща, които не са били правени до сега.

Фейги смята, че много филми, предназначени за голям екран, ще трябва да правят неща и за публиката, която ще ги гледа на платформите. От студиото правят планове за филмите, които трябва да излязат през следващата година.

Вероятно е някои от тях също да намерят място на платформите.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА