Last news in Fakti

16 Април, 2021 12:48 34 812 10

Ето кога ще е премиерата на "Бързи и яростни 9"

  • бързи и яростни 9-
  • премиера-
  • трейлър

Начело на "Бързи и яростни 9" се завръща Джъстин Лин, който режисира четири от най-добрите и успешни "Бързи и яростни" филми

"Бързи и яростни 9" излиза на голям екран у нас на 25 юни. Премиерата е двадесет години след дебюта на първата част от поредицата, припомнят от "Форум филм", цитирани dir.bg.

С над 480 млн. гледания за седем дни, първият трейлър на продукцията се превърна в най-успешния в историята. Тези дни излезе и нов трейлър.

В новата си мисия Доминик Торето се изправя пред най-страховития си противник - собствения му брат Джейкъб, изигран от една от най-големите звезди на професионалния кеч и екшън киното - Джон Сина.

Дом винаги е живял ден за ден, но откакто става баща, животът му се променя драстично. Спокойствието му обаче не трае дълго, защото без значение колко си бърз, никой не може да избяга от миналото си. А когато миналото на Дом го застига с пълна сила, той трябва да се изправи срещу собствената си кръв - защото не всички роднини са семейство. За да се справи с предизвикателството, той ще разчита на верните си приятели, които за пореден път се отзовават на помощ.

Начело на "Бързи и яростни 9" се завръща Джъстин Лин ("Бързи и яростни: Токио дрифт", "Бързи и яростни 5: Удар в Рио"), който режисира четири от най-добрите и успешни "Бързи и яростни" филми. Сценарият е на Даниел Кейси, а в ролите влизат Вин Дизел, Мишел Родригес, Тайрийз Гибсън, Крис "Лудакрис" Джаксън, Джордана Брустър, Чарлийз Терон, Джон Сина, Натали Еманюел, Хелън Мирен, Лукас Блек, Майкъл Рукър, Осуна и Карди Би.


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 12 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Хахаха..

    5 2 Отговор
    Дайте го по-споко,ако Мумията продължи с грешните ходове,Вовата ще демонстрира какво значи"Бързи и яростни" правил го е неведнъж..
  • 2 Гост

    13 17 Отговор
    Един от най-тъпите и безсмислени филми създавани някога! И продължават. Явно, на "мат"ряла" му харесва.
  • 3 Kevin

    5 2 Отговор
    Хах сменили са един кечист с друг - Скалата със Сина.
  • 4 номад

    4 1 Отговор
    я Киро Брейка у филма
  • 5 Гост

    4 3 Отговор
    Поредната серия на един скучен филм . Като за краварите от САЩ. Да гледат без да мислят , скорости коли , стрелба . И поредния кечист артист. Който харесва такива филми да си го гледа .Аз наблягам на сериозни филми ,макар че напоследък не правят такива . Даже един филм на ужасите немогат да направят , като хората.
  • 6 ЦРУ

    0 7 Отговор
    Крис Хемсуер е по добър вариант за ролята на Вин Дизел който е меко казано неподходящ актьор
  • 7 МАЛКА пенсИЯ

    2 0 Отговор
    Отг.а Вие твърдо,подходящ ли сте,да давате оценка,кой е по,по,най подходящ?
  • 8 незнайко

    1 3 Отговор
    БЪРЗИ И ЯРОСТНИ има само една ПЪРВА серия !!! Останалите са скраб . Пълни измислици на режисьорите .
  • 9 Бързия

    6 0 Отговор
    Ми като не ви харесва , не го гледайте! За мен е един от най- готините филми, макар и не всички серии да са супер. Все пак с удоволствие ще го гледам и ще се развличам, за което е направен. А пък мнението на няколко хейтъра хич не ме интересува!
  • 10 Абрее

    3 0 Отговор
    Като не Ви харесва кво коментирате бе гледайте си дневниците на принцесата и си трайте, по голям разбирач от нашенеца няма за всичко сте компетентни