Last news in Fakti

20 Август, 2021 13:14 1 573 4

Пуснаха Никол Кидман от карантината в Хонконг

  • никол кидман-
  • карантина-
  • хонконг-
  • мерки-
  • пандемия

Мерките срещу разпространението на коронавирус в Хонконг са едни от най-строгите в света

Пуснаха Никол Кидман от карантината в Хонконг - 1
Снимка: БГНЕС/ EPA

Актрисата Никол Кидман беше освободена от карантина в Хонконг, където пристигна за снимките на сериал, предаде Ройтерс.

Това стана ясно, докато местните власти се готвят да въведат по-строги ограничения при пътуване заради COVID-19, пише life.dir.bg.

Холивудската звезда е забелязана да пазарува и да работи, след като е пристигнала от Сидни миналата седмица. Тя е в Хонконг за снимките на сериала "Expats" ("Чужденци") на Амазон.

Жителите на Хонконг трябва да спазват триседмична карантина в хотел, след като пристигнат от чужбина. Мерките са едни от най-строгите в света. Карантината от 21 дни в хотел е за пристигащите от високорискови държави, дори и да са ваксинирани.

Заради строгите мерки много хора не са пътували през последните две години, дори да посетят роднини. Това предизвика недоволство срещу преференциалното отношение към Никол Кидман.

Австралия сега е сред държавите със среден риск. В този случай карантината е 14 дни. От полунощ страната преминава в списъка на нискорисковите, които са със 7-дневна карантина.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Пешо от Петърч

    1 0 Отговор
    Дреме ми на шапката.
  • 2 😷😷😷

    2 0 Отговор
    А Гергана Паси разправвше, че като се всксинирала и щяла да си пътува свободно по света Ха ха ха ха ха ! 'Кво беше Гергано ,"Сhapeau" !? Хаха

    Коментиран от #3

  • 3 ВакСинИран

    3 0 Отговор

    До коментар #2 от "😷😷😷":

    ето вчера колега и жена му казаха, че са болни - като преди 5 месеца са вксинирани с 2 различни ваксини. Хората да си направят сметка колко струват ваксините тогава и по колко месеца държат.
  • 4 надарена кака

    0 0 Отговор
    Дреме ми насатененитепрашки!