Last news in Fakti

2 Септември, 2021 15:43 1 880 11

Лили Иванова пуска мини албум

  • лили иванова-
  • мини албум-
  • концерт-
  • варная-
  • чуй душата ми

Официалната премиера на песните от  "Чуй душата ми" ще бъде на концерт във Варна

Примата на българската естрада е подготвила голяма изненада за феновете си - албум с 5 нови песни. Това съобщи самата тя в социалните медии в навечерието на националното си турне.

"Скъпи приятели и почитатели, с началото на концертите от ТУРНЕ 2021 Лили Иванова поднася на своята публика нов музикален подарък - сингъла "ЧУЙ ДУШАТА МИ", съдържащ пет песни... Отправна точка в албума е случка от 2013 г. Тогава варненският художник Валентин Тузсузов - Атин подарява на Лили Иванова своята картина "Чуй душата ми". По нея през 2021 г. Веселин Веселинов - Еко пише музиката, а Стефан Вълдобрев - текста на едноименна песен. Втората написана сега песен от албума е "Без контрол" с музика на Ангел Дюлгеров и текст отново на Стефан Вълдобрев.

Две от песните в "Чуй душата ми" правят мост към края на 90-те и началото на новото хилядолетие. "Животът" по музика на Иван Пеев и текст на Александър Петров за първи път е издадена през 1999 г. в албума "Частен случай", "Маската" с музика на Веселин Тодоров и отново с текст на Александър Петров е от "Илюзия, наречена любов" от 2003 г.

Албумът завършва с песента "Присъда". Тя е написана през 1999 г. от Александър Кипров (музика) и Александър Петров (текст) и записана сега в аранжимент на Ангел Дюлгеров. В турнетата през 2018 г. и 2019 г. Лили Иванова закрива своите концерти именно с тази песен.

Официалната премиера на песните от албума ще бъде на концерта на Лили Иванова на 03.09.2021 г. в Двореца на културата и спорта във Варна", обявиха в официалните страници на поппримата.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Мехмед

    3 4 Отговор
    Стига с тая Лили Иванова, изкопаемo от времето на соца, когато нямаше много избор! Вижте какъв великолепен глас има Софи Маринова...! Да ви се невиди!

    Коментиран от #3, #6, #7

  • 2 Брей,наистина е велика

    4 2 Отговор
    Лилито и земетресение с ураган не я спира! Детелини,детелини,многобройни сте но само с три листа,ииийехууу..
  • 3 dddnn

    3 2 Отговор

    До коментар #1 от "Мехмед":

    Да сравняваш някаква селянка ромелийка с най известна Българската естрада певица какво падение е
  • 4 Баба Скруч

    3 0 Отговор
    Диск с 5 песни за 20лв. Евала, Лилет.
  • 5 Дрън

    1 3 Отговор
    Слави и куку бенд правят най яките песни

    Коментиран от #8

  • 6 Анти чалга.

    3 1 Отговор

    До коментар #1 от "Мехмед":

    Софка има да яде хляб доста за да се научи да пее . По точно да врещи , защото тя това прави , грачи тъпа задръстена , кръчмарска музика . Която не става и за това от нея ми се повръща. Става въпрос за музиката - чалга . Даже не мога и музика да го нарека .
  • 7 Хеви Метъл

    4 1 Отговор

    До коментар #1 от "Мехмед":

    Какъв глас има тая . Никакъв врещи като мокра сврака . Дере сее като оскубано пиле . Чалгата е сбирток от няколко стила . И станало буламач . Музика за пияници да тресат задни части на масата , все едно ток ги бие.
  • 8 Зик

    3 1 Отговор

    До коментар #5 от "Дрън":

    Да за пияници и селяци и алкохолици , който висят в мазни задимени кръчми и механи , и се качват по масите да друсат кючек .
  • 9 Софиянчето

    0 0 Отговор
    Лили е голяма.Тя не е за простолюдието.Слушайте си Кондьо и Фики и пиите евтина ракия селяци жалки.
  • 10 Лора

    0 0 Отговор
    Добре е поне,че не се пуска с минипола.
  • 11 лют пипер

    0 0 Отговор
    На снимката доста фотокорекции има. Художествен занаят.