Last news in Fakti

30 Септември, 2021 14:05 3 132 12

Scorpions с нов албум и световно турне през 2022г.

  • scorpions-
  • нов албум-
  • турне-
  • 2022 година-
  • rock believer

Групата празнува 50 години от дебютната си компилация Lonesome Crow

Scorpions с нов албум и световно турне през 2022г. - 1
Снимка: shutterstock

Легендарните Scorpions се завръщат с нов албум, озаглавен Rock Believer, който записват в студиото си в Хановер, Германия през изминалата година.

По време на световната пандемия германците използват възможността да се съберат отново всички заедно и се посвещават на създаването на нова музика.

„Rock Believer се доближава много до стила на албума ни DNA. Искахме да се върнем към същността на това, което ни определи в началото. Записахме колекцията между четирите стени на студиото, както го правихме през осемдесетте. Нямаме търпение да се качим отново на сцената и да се раздадем за нашите фенове като доброто старо време.“, разказва фронтменът Klaus Meine.

С голямия си заряд Rock Believer носи истински прилив на адреналин на слушателя, което без съмнение е доказателство за нестихващата енергия на рок легендите и до днес.

2022 г. ще бъде монументална година за групата, тъй като освен появата на албума и световното турне, Scorpions празнуват 50 години от издаването на прочутата си дебютна компилация Lonesome Crow.

„Мисълта, че ще имаме възможността отново да се забавляваме всички заедно на сцената и ще се срещнем с феновете ни, ме кара да настръхна. ” – споделя основателят на бандата – Rudolf Schenker.

Scorpions с нов албум и световно турне през 2022г.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 7 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 сид вишъс

    0 19 Отговор
    Извинете,питам за един приятел,Скорпийнс брои ли ги някой за живи още?
  • 2 Возскресоха

    5 0 Отговор
    Много се радвам. Че още през 1994 година им бях на прощалното турне. Те пак живнали!
  • 3 сид вишъс

    1 11 Отговор
    Некадърни германци,Блекаут,а???

    Коментиран от #4

  • 4 Механик

    3 8 Отговор

    До коментар #3 от "сид вишъс":

    Най-вероятно не знаеш значението на думата "blackout"!
    Но инак са ми смешни, когато разни старчета подскачат по сцената с китари в ръцете и тръскат буйни гриви.
    Някои хора не искат да се оттеглят с достоинство и да остават добре мнение и спомени след себе си.

    Коментиран от #5, #6

  • 5 Грульо

    2 1 Отговор

    До коментар #4 от "Механик":

    Блекаут - черните вън. :D
  • 6 сид вишъс

    5 0 Отговор

    До коментар #4 от "Механик":

    Колега,когато аз слушах Блекаут,точно беше излязъл ти навярно си мецал под масата.Затъмнение,ослепяване значи,а на обложката имаше човешко лице със 2 вилици забодени в очите.По това време,80 те години излезе и добрият албум Килърс на Айрън Мейдън.Благодаря за мнението!

    Коментиран от #7

  • 7 сид вишъс

    0 5 Отговор

    До коментар #6 от "сид вишъс":

    Също искам да добавя,че алабамците Линърд Скинърд макар и старчета правят по добри парчета,пусни си Суит хоум Алабама,Фрибърд,пиша ги на български умишлено,аз си падам по американския рок.Немците не са рокаджий,Рамщайн също!

    Коментиран от #8, #11

  • 8 Сатана

    1 0 Отговор

    До коментар #7 от "сид вишъс":

    Щом си падаш по Амерички рок или да кажем хард,метъл или блусметъл ще ти спомена едно име от Бруклин N.Y.,първата банда удостоена с името Хеви метъл: Sir Lord Baltimore .Но Budgie от Уелс или Янките Truth and Janey ще те накарат малко или много да преосмислиш какво е било тогава и сега.
  • 9 Gucci x Balenciaga : Une collaboration

    3 0 Отговор
    Бравоооооооо каква изнеда,живяхме в най-доброто време .... буквално избрано поколение, това, което идва след като еволюцията може да върви назад-кой би си помислил...нашата реалност, всеки ден е поредната травма, никога не съм мислила, че някога ще се случи, -
    Scorpions - Wind Of Change, най -добрата песен на Scorpions, всъщност една от най -добрите рок балади ... как е свързана с реални исторически събития
  • 10 Rock

    4 0 Отговор
    Lonesome Crow е Майкъл Шенкер- тогава едва 16 годишен. Сега Майкъл е един от Боговете на китарата- създал едни от най- хубавите произведения и вUFO, MSG .
  • 11 furious

    0 0 Отговор

    До коментар #7 от "сид вишъс":

    Accept не е ВЕЛИКА група?!? ...за един приятел питам :) ...
  • 12 Rock

    0 0 Отговор
    Все още ги обичам-,, Time it needs time
    to win back your love again...,, Велико!