Last news in Fakti

9 Октомври, 2021 22:00 5 018 4

Уил Смит обяви, кои са най-добрите му филми

  • уил смит-
  • актьор-
  • филми

Обяви две заглавия

Уил Смит обяви, кои са най-добрите му филми - 1
Снимка: БГНЕС/EPA

Актьорът Уил Смит обяви, кои филми счита за най-добрите в кариерата си, съобщи Movie Web.

Актьорът отговаря на въпроси на свои фенове. Той обяви, че два филма може да определи като най-добрите с негово участие.

Това са „Преследване на щастието“ и „Мъже в черно“. Смит смята, че и два са прекрасни и са от върхов момент в неговата кариера.

Като своя най-слаб филм определя „Този див, див запад“. Дори се шегува с ролята си във филма.

Все пак Смит признава, че изключително много харесва първият филм от поредицата „Мъже в черно“. Той го и утвърди като голяма звезда

Няколко филм с участието на актьора ще излязат скоро.


Поставете оценка:
Оценка 2.5 от 6 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 честен ционист

    6 8 Отговор
    И двата филма са расистки. Първият показва афроамериканеца като непригоден да работи и има семейство. Вторият - ролята на черния помагач на белия, който се опитва да го догони по опит, стаж и професионализъм дори и в малоумна професия като ДС ченге. На мен любимият филм с Уил Смит ми "Аз съм легенда" когато по време на експериментална ваксинация против рак взе та се прецака цялата работа.
  • 2 Анонимен

    9 0 Отговор
    За мен "деня на независимостта" страхотен!?
  • 3 Gogo

    7 0 Отговор
    Seven pounds… това му е най-добрия за мен.
  • 4 Преследване на щастието е

    3 0 Отговор
    Много тежък филм. На мен щом ми подейства апо принцип съм като мазол на крака на кашик Адмирации. Накрая естествено хепи енд по американски, но иначе би бил разтърсващ. По принцип е добър актьор. Но от "тъмните" Дензъл е най.