Last news in Fakti

8 Февруари, 2022 10:15 2 911 13

Брус Уилис с рекорд на антинаградите

  • брус уилис-
  • златна малинка-
  • награди

Брус Уилис получи отделна категория, тъй като всички филми, в които участва, са пълен провал от години

Обявиха номинациите за наградите за най-лоши филмови и актьорски постижения "Златна малинка". Наградата се присъжда за най-лоша актьорска игра, сценарий, режисура и филм на годината, съобщи Лупа.

"Мъчителни мюзикъли, трилъри без тръпка, почти двучасов филм за продуктово позициониране и повече Брус Уилис, отколкото един гладен зрител може да преглътне. С други думи, "Златна малинка" за 2021 г. тази година е във вихъра си!", се казва на уебсайта на наградата.

Проектът на "Нетфликс" "Даяна - мюзикълът" има най-много номинации. Той е представен в девет категории. Драмата "Карън" и трилърът "Жената на прозореца" имат по пет номинации. Брус Уилис получи отделна категория, тъй като всички филми, в които участва, са пълен провал от години.

В категорията за най-лош филм попадат "Даяна", "Безкрай", "Карън", "Космически забивки 2" и "Жената на прозореца".

Сред номинираните за най-лош актьор са синът на Клинт Истууд - Скот Истууд, Роу Хартампф, Леброн Джеймс, Бен Плат и Марк Уолбърг.

Претендентките за най-лоша актриса са Ейми Адамс, Жана де Ваал, Меган Фокс, Тарин Манинг и Руби Роуз.

Актрисите, които получиха номинации за поддържащи роли, са Ейми Адамс, Софи Куксън, Ерин Дейви, Джуди Кей и Тарин Манинг.

За антинаградата за поддържаща мъжка роля се борят Бен Афлек, Ник Канън, Мел Гибсън, Гарет Кийгън и Джаред Лето.

Най-лошата роля на Брус Уилис през 2021 г. ще бъде избрана измежду "Американска обсада", "Космически грях", "Без изход", "Крепост", "Полунощ в колата" и "Да оцелееш в играта".

Сред номинираните за "Най-лош режисьор" са Кристофър Ашли, Стивън Чбоски, Деймън "Кока" Даниълс, Рени Харлин и Джо Райт.

По традиция победителите се обявяват в деня преди раздаването на Оскарите. Кой ще получи "Златна малинка" тази година, ще стане ясно на 26 март 2022 г.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 4 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Последния Софиянец

    11 9 Отговор
    От 2000 година няма един читав филм освен Аватар по крадената книга от братя Стругацки.

    Коментиран от #7, #12

  • 2 Енергото

    11 0 Отговор
    Пийте новия hell , "Малинка".
  • 3 Трябва и

    18 2 Отговор
    Златна малинка за цялостна продукция, за всичко излязло от българската кинематография- скука, пълна липса с реалния живот, невъзможни диалози, лошо озвучаване. Е, има и добри неща свързани със Стефан Командарев, ама една птичка пролет не прави.

    Коментиран от #4

  • 4 Последния Софиянец

    14 0 Отговор

    До коментар #3 от "Трябва и":

    Всички филми на Оскарите тази година са за Златна малинка
  • 5 Niknay

    5 4 Отговор
    И какво му е хубавото на Аватар освен ефектите ? Темата е банално остаряла- колонизатори изпомпващи ресурси и галактическия даваци (индианци) които не са съгласни с това ! А 3D технологията не е нищо ново ало мислиш с това да ми опонираш .....

    Коментиран от #11

  • 6 плевен

    6 3 Отговор
    Мел Гибсън, Клинт Истууд, Брус Уилис са актьори, които не крият симпатиите си към Републиканската партия. В какво блато се е превърнал Холивуд, дори е банално да се споменава. Там отдавна не правят кино, а пропаганда на съмнителни ценности. То и преди е било така, ама сега ценностите се обърнаха с червата на опаки.
    Но пък какво лошо има в деградиращите Щати?
  • 7 гост

    7 0 Отговор

    До коментар #1 от "Последния Софиянец":

    само дето не участва в Аватар.
  • 8 Гост

    5 5 Отговор
    Че кой е Брус Уилис и какво е постигнал в киното? Ако ще да бяха срещу наша Маша и оцапаните й гащи, пак не може да я стигне.

    Коментиран от #9

  • 9 Ти си

    5 5 Отговор

    До коментар #8 от "Гост":

    Врус от сервитьор се издига до звезда в Холивуд и го познават в цял свят! Теб кой те познава освен магазинерката от минимаркета и пияндетата в кварталната кръчма !

    Коментиран от #10

  • 10 Гост

    1 1 Отговор

    До коментар #9 от "Ти си":

    Май не схвана сарказма в коментара ми.
  • 11 ComfortablyNumb

    3 1 Отговор

    До коментар #5 от "Niknay":

    Не се пали толкова за "темата". На тая планета темите ги е написал Шекспир и никой не е измислил нови сценарии само украсяване и нова проекции в нови условия ... По конкретно темите са "Ромео и Жулиета", "Отело", "Хамлет", "Макбет" , "Комедия от грешки" всичко е на тая база !?
  • 12 ComfortablyNumb

    4 1 Отговор

    До коментар #1 от "Последния Софиянец":

    По коя книга на Стругацки е Аватар че не се сещам!? Инак съм голям фен на Стругацки и на Аватар, само на твоя Киро не съм ...

    Коментиран от #13

  • 13 до умния тъпак

    2 0 Отговор

    До коментар #12 от "ComfortablyNumb":

    от Мир Полудня е взаимствана идеята