Last news in Fakti

8 Февруари, 2022 09:48 2 154 23

Представиха за пръв път пред публика песента ни за "Евровизия" (СНИМКИ)

  • евровизия-
  • публика-
  • intelligent music project-
  • intention-
  • представяне

"Intelligent music project" представиха за пръв път пред публиката в София песента "Intention"

За първи път пред феновете в София беше представена песента, с която България ще участва на "Евровизия" през май в Италия.

Концертът на бандата, която ще ни представи на песенния конкурс бе в събота вечер, а входът - безплатен за ученици, студенти, преподаватели и лекари. Освен "Intention" музикантите от "Интелиджънт мюзик проджект" представиха и някои от най-популярните си песни от техните албуми досега.

Аплодисменти, усмивки и много настроение - така премина концертът на "Интелиджънт мюзик проджект".

"В България всички рок фенове са страхотни", сподели Рони Ромеро, фронтменът на супергрупата.

"С групата много сме се сработили вече, което е от голямо значение за успеха на една група, защото когато има взаимни, приятелски, топли взаимоотношения между нас и тогава музиката върви и се харесва и това хората го усещат и го виждат", коментира Стоян Янкулов - Стунджи.

Освен енергията, която носи песента за "Евровизия", не остава незабелязано и посланието - за надежда, увереност и смелост.

"Искаме да кажем на хората: "Ако искате да промените нещо към по-добро, вие трябва да имате намерението да го направите. Не просто да стоите на дивана и да чакате нещата да се случат, а да имате волята да се движите напред и да направите живота си страхотен!", допълва Рони Ромеро.

"Intention" се опитва да вдъхне смелост у хората, да приемат себе си и останалите и да се борят за това, което най-много искат и желаят. Един дуел сам със себе, в който човек намира истината", каза още Славин Славчев.

През март групата тръгва на европейско турне. Първата спирка е Торино, където ще бъде музикалният конкурс. Групата ще свири и в Португалия, Нидерландия, Белгия, Франция и Гърция.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 7 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Пламен

    106 4 Отговор
    Много са смешни тия - как се вживяват и напъват, а музика - НИКАКВА !
  • 2 фон4о

    100 3 Отговор
    А кои са тия и кой ги избра да представят България ?!
  • 3 сила

    79 1 Отговор
    това с Евровизията е некъв национален мазохизъм.....кому е нужно , кажете ми моля.....година след година простотия след простотия а тия специално единия го издирва Европол /Ромеро/ а Миленчо Врабчето е клиничен психиатричен случай на наполеонов комплекс
  • 4 Шеки

    8 0 Отговор
    Не знам какво да кажа.... Не гледам евровизия така и ми е все тая.
  • 5 НЯКОЙ

    97 0 Отговор
    Безлично, даже дразнещо! За какво са тези титански напъни? Къде тук е България???
  • 6 Абе

    99 0 Отговор
    Че то нищо българско няма в тва, даже и изпълнителите като гледам :D трагедия

    Коментиран от #8

  • 7 не че е важно

    3 0 Отговор
    Добра идея и приличен саунд, но вокалът звучи супер слабо и клипът не е достатъчно добре изпипан. Не е достатъчно динамичен и му лиспва кулуминация.

    Бюджет, време цел - напънала се планината и родила мишка.
    Не че на евровизия другите бози ще са нещо кой знае какво. Убеден съм че мога да направя по-добра продукция със същите музиканти и същия бюджет.
  • 8 за едно си прав

    9 0 Отговор

    До коментар #6 от "Абе":

    Ирландци, англичани, американци и скандинавци вадят чудни хитова като смесват своя фолклор с рокмузика. Ние 70 години не можем да го направим и аз нямам никакво обяснение защо.
    Имаме чуден фолклор, имаме силна симфонична музика и развита попсцена. Защо тези трите не могат да работят в синергия?
    И от толкова много риалитита за певци, не можаха ли да извадят някой с по-силен глас?
  • 9 Студопор

    57 0 Отговор
    Съжалявам, че ще бъда негативен, ама пак няма да спечелим. Няма нищо оригинално или грабващо в тази песен. Слушам предимно той и метъл, но нищо тук не ми харесва. Освен това не мисля, че България трябва да бъде представена с рок-музика.
  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 гост

    79 0 Отговор
    Песента е супер, ама супер-посредствена. Няма нищо българско, българска жилка, тоналност, интерес, нещо да я свързва ако не с изпълнител. Слушам рок музика, това не ме хваща никак. Дори на Азис изпълнението преди много години беше много подходящо спрямо това. Може да се направи рок песен от българин с български мотиви, ама това не е. Поли Генова се представяше най-добре.
  • 12 Аз съм

    91 0 Отговор
    Трябва да има субтитри за българите! В сегашната Европа освен Република Ирландия в коя друга държава английският е официален език? Какво българско има в тази песен, за да представя Република България?
  • 13 Gucci x Balenciaga

    25 1 Отговор
    Поредната не хубава песен звучи като мелодия запаметена в децки играчки
    стил рок ,малкия има такива децки диджей миксери с караоке и тонколона . Защо така не ни върви на българите да направим наистина поне една песен не рок банда не виждам надежда /хит да се завърти по цял свят ? Уникално жалки няма ли кой да им каже че са НУЛА ?

    Коментиран от #14, #16

  • 14 Rock

    2 43 Отговор

    До коментар #13 от "Gucci x Balenciaga":

    Харесвам група Velian и въобще не ме вълнува къде и колко се въртят нейните песни. В тубата има и можеш да чуеш- ,, Star of Mine,, или,, November Farewell,, Eвровизия оценява винаги не само самата песен, а и шоуто към нея. Тя търси съвсем други неща в този конкурс. Затова спечели и Кончита,и Lordi...

    Коментиран от #15

  • 15 Gucci x Balenciaga

    0 2 Отговор

    До коментар #14 от "Rock":

    Разбирам те българи сме и искаме и ние да блеснем ,забравяме кои сме пеем чужди езици ,сладура да беше изпял поне един припев на български!Елица и Стоян -"Вода " само на тях поклон бяха уникални накараха ме гордея че съм българка .Ние си имаме народна музика нямаме креативни идеи ,говорили сме по темата .Света ни харесва чувала съм българка народна песен в началото на концерт на Лейди Гага гледах филм биографичен по Netflix, Метро Гимс когато се върна от България /Maitre Gims and Bulgarian folklore chorus- La meme, Blagoevgrad, Frankofolies festival, 23.06.2018/

    виж какво направи ,надявам се да си разбрала това което искам да кажа приятно слушане мен ме разплака когато я чух за първи път 👉-
    Maître Gims et Vianney – La Même | The Voice France 2018 | Finale

    Коментиран от #18

  • 16 деЦка песничка

    84 0 Отговор

    До коментар #13 от "Gucci x Balenciaga":

    Аз мисля, че най-добре ще е да изпеят "Зайченцето бяло".
  • 17 громиков

    87 0 Отговор
    това не е песен това е боклук кой реши че трябва да се представяме в европа с такъв боклук нека тоя който е взел решението да се излагаме в европа с нещо което не е песен да плати разходите по участието от джоба си вместо да се ощетява държавния бюджет
  • 18 Rock

    2 31 Отговор

    До коментар #15 от "Gucci x Balenciaga":

    За песента,,Вода,, - поздрави! За Maitre Gims- също! Още си спомням как пускак до полуда и на макс-,,Bella,,- с тази негова песен пътувах и си я харесвам и сега. Уникален глас.Рони не е постоянен член на IMP и правилата на Евровизия са да се пее на английскил Когато Елица и Стунджи пяха- 2007 год ако не се лъжа- правилата бяха съвсем други. Рони в тази песен не е използвал целия си потенциал на гласа - има си проблеми. Самата песен и видеото не ми харесват и не си обяснявам защо избързахме първи да обявим песента сил Други държави ще ги обявяват през март и по- късно.

    Коментиран от #19

  • 19 Gucci x Balenciaga

    1 0 Отговор

    До коментар #18 от "Rock":

    Ето че сме на едно мнение човека присъства тялом 👍Един човек който има уважение към държавата в която се намира гост Рони задължително трябваше да има и коплет на български .Може да съм станала по взискателна така свикнах тук франсетата си обичат езика песента нямаше да бъде тотално на английски. При нас всичко е наобратно, копира се чуждото ,талантите бягат в чужбина. Метро Гимс е уникален тук за друг певец е чест да пее дует с него голяма работа. Преди няколко месеца бяха споменали че се събират отново групата Sexion dassaut с Гимс ,бандата която го направи известен. Много хубави парчета има Bella е уникална 🙂👍 най силната му парче е
    Maître Gims - Jme tire (Clip officiel) ,дава максимално от себе си явно наистина е имал истински душевен проблем

    Коментиран от #20

  • 20 Rock

    2 14 Отговор

    До коментар #19 от "Gucci x Balenciaga":

    IMP не е типично българска група- тя е сборен проект и включва световни музиканти и вокалисти за известно време или албум. Рони Рл просто ще изнесе няколко концерта и е нает за песента в Евровизия , с която се представя нашата страна. Той си има група и в нея стои съвсем по различен начин- прилича на този на Рони Джеймс Дио. и точно затова е избран от Ричи Блекмор.Мислиш ли, че един Бог на китарата ще привлече някой случаен вокалист... Ричи винаги е бил перфекционист и не би го допуснал.
  • 21 Alex

    83 1 Отговор
    И това наши момчета ли са или командировани кресльовци?!Отново никой няма да смее да каже,че царят гол.Като онова сбъркано създание Виктория,която щяла да има нови песни,ама не сега...
  • 22 коста филипов

    78 0 Отговор
    къде е тръгнал врабчето без бас и барабани рок да прави ще ни се смее цела европа заради глупостите на хуманиста и пишман доктор пръдлевски
  • 23 да питам

    50 0 Отговор
    Боже господи..кви са тия бе? Гола вОда и кал по гърба. Ама са си платили май, а? Тия ше ги викна да пеят на селскио събор..има да ги целят със шишета..