Last news in Fakti

3 Април, 2022 13:57 1 279 3

Правят отделен филм за всеки член на групата Rolling Stones

  • ролинг стоунс-
  • rolling stones

Нови интервюта ще бъдат включени в отделни едночасови документални филми за сър Мик Джагър, Кийт Ричардс и Рони Ууд

Правят отделен филм за всеки член на групата Rolling Stones - 1
Снимкa: Shutterstock

60-годишнината на "Rolling Stones" ще бъде отбелязана с четири нови документални филма на BBC, които разказват историята на групата от гледната точка на всеки един от членовете, пише dir.bg.

Бъдещите рок легенди свирят за първи път на 12 юли 1962 г. в лондонския джаз клуб.

Нови интервюта ще бъдат включени в отделни едночасови документални филми за сър Мик Джагър, Кийт Ричардс и Рони Ууд. Ще има и подобен филм, в който ще бъдат използвани архивни интервюта с покойния барабанист Чарли Уотс и ще бъде отдадена почит към него.

Уотс почина през август миналата година на 80-годишна възраст. Групата продължава да свири на живо със Стив Джордан на барабаните и ще изнесе юбилейно турне в Обединеното кралство и Европа през юни и юли.

Освен филмовата поредица от четири части, озаглавена "Моят живот като Rolling Stone", "BBC" ще включва и документален филм на Radio 2, озаглавен "Rolling With The Stones", включващ редки интервюта и изпълнения.

Класическият състав на групата включваше и Брайън Джоунс, който почина през 1969 г., а Бил Уаймън се присъедини в края на 1962 г., преди да напусне през 1993 г.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Въпрос

    1 2 Отговор
    Е,и?
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 плевен

    0 1 Отговор
    Ирония на съдбата. На младини- бунтари, на стари години- политкоректни послушковци.